Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uputili su zahvalu
Povratak na članak

Roditelji i obitelj puštenih BBB-ovaca: 'Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć'

"Posebnu zahvalnost izražavamo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću koji je, u skladu sa Ustavnim i zakonskim ovlastima, činio sve za sigurnost državljana RH te za njihov povratak u Hrvatsku", poručili su

Komentari 5

SE
Senior2
13:40 05.01.2024.

Pitanje roditeljima, jeste li ih po povtatku upitali jesu li nešto naučili ili će njihov obratac ponašanja biti onakav smo vidjeli prilikom povratka prve grupe. Vidim da javnost ima krivu percepciju njihovog puštanja na slobodu. Kiliko sam ja razumio oni su samo pušteni da se brane sa slobode. Kakve će biti konačne odluke odlučiti će sid.

VL
MI
misho32
10:44 05.01.2024.

da mi imamo u Hrvatskoj pravu hrvatsku vlast ne bi jedno korumpirano grčko pravosuđe usudilo se zatvoriti preko stotinu hrvatski građana i držalo ih u grčkim kazamatima preko 5 mjeseci bez da je podiglo optužnice . Izgleda da je toto bilo u dogovoru sa našom vlasti , jer se navijača opasni i ova ih se anacionalna vlast jako boji . Navijači su jedina skupina koja može nešto pokrenuti.

VL
DU
Deleted user
19:14 04.01.2024.

'Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su nam iskazali razumijevanje, podršku i pružili pomoć' A ja bih molio roditelje da svoje mazice i kriminalce drže što dalje od Dinama i poštenih navijača !

VL
GR
Greben
19:01 04.01.2024.

Lijepo od vas, dragi roditelji! Sada i unaprijed bi vasi sinovi trebali svu tu pomoc koju ste dobili u znaku zahvalnosti uzvratiti normalnim navijanjem za viljeni klub, biti normalan navijacki uzor svim ostalim navijacima koji i dalje misle da je navijac isto sto i huligan! Iskreno se nadam da ce ih iskustvo iz grcke docekati i u Hrvatskoj, ako nastave s nacinom ”navijanja” kao do sada!

VL
PA
panda
20:50 04.01.2024.

Roditeljima i obitelji huligana šaljem poruku da kao Hrvatski dragovoljac ne želim da me zbog njih zovu nacistom.A večernji neka briše , oni su bliži čedama nego Hrvatima.Obrisan tri puta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.