Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO NEVIĐENO

Rodila sat vremena nakon što je saznala da je trudna

beba
Foto: Youtube
07.11.2015.
u 14:20

Mislila je da je u menopauzi te da joj trbuh raste zbog poodmaklih godina

Judy Brown, 47-godišnja žena iz Massachusettsa, prijavila se u bolnicu Beverly žaleći se na jake, skoro pa nepodnošljive bolove u predjelu trbuha, piše Independent.

I ona i dežurni liječnici nemalo su se iznenadili kad su otkrili da žena zapravo rađa i da na svijet upravo donosi zdravu bebu, tešku solidnih 3628 grama. 

Gospođa Brown odavno je počela primjećivati da joj trbuh raste, ali je to pripisala svojim, mislila je, poodmaklim godinama i menopauzi koja ju već i mogla zadesiti, ako je vjerovati biološkom satu. 

Judy i njezin suprug Jason u braku su već 22 godine i ovo im je prvo dijete. Par je bio toliko iznenađen prinovom u obitelj da su morali posuditi krevetić, pelene i benkice kako bi dijete odnijeli kući. 

Sretni roditelji kći su nazvali Carolyn Rose po bakama, a majka i beba odlično se osjećaju, izvijestili su iz bolnice.

>> Fotografijom svoje novorođene djevojčice majka upozorila na teškoće kroz koje je prošla

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
15:36 07.11.2015.

:) Sretno bebici i roditeljima! Život piše romane!

PI
prava istina
16:13 07.11.2015.

Ma šta ova sere. Nije znala?! Ako je trudnoća u redu, dijete u redu, zdravo rođeno, onda se je zasigurno i bacakalo, ritalo i to ne može biti da nije primjetila. Od ovakovih idiotarija mi je zlo.

RE
real
17:51 07.11.2015.

Vitz: gluhonemi prvi put skakao padobranom... instruktor mu je jazao da broji do 8 i povuče ručicu padobrana... nakon skoka zatekli ga u jednom stogu sjena kako drži u ruci ručicu padobrana i pokušava odbrojiti 8 .. ooosa... skupili sese oko njega i isčuđuju, a on kaže... nije to ništa, moja sestra dok je rijekla momku NE ! prošlo 9 mjeseci, porodila se :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije