Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahladnjenje i bura

Rijeka: Zbog nevremena vatrogasci imali 30-ak intervencija

nevrijeme (1)
PIXSELL
27.10.2012.
u 13:22

Riječki vatrogasci su tjekom noći i prijepodneva bili pozvani na tridesetak intervencija zbog crpljenja vode.

Olujno nevrijeme s obilnom kišom koje je u noći na subotu zahvatilo Kvarner ponovno je zadalo posla vatrogascima i komunalcima, no razmjeri nevremena nisu bili kao u rujnu kada je u Rijeci u jednoj noći u nekoliko sati palo 200 litara kiše i ulicama su tekle bujice pa je promet bio zaustavljen, Ovoga puta nije bilo zastoja u prometu, a prema podacima Pomorskog meteorološkog ureda u Rijeci je u posljednja 24 sata, do danas u 8 sati, palo 159 litara kiše po metru četvornom.

>> Velika količina kiše u Rijeci ponovo zaustavila promet

Glavna je riječka tržnica bila poplavljena , kao i podrumski prostori u obližnjim ulicama i centru grada , u podvožnjacima se zadržavala voda, a vatrogasci su tjekom noći i prijepodneva bili pozvani na tridesetak intervencija zbog crpljenja vode. U Opatiji su prometnicima tekli potoci, na pojedinim mjestima stvarala su se jezera, u lučicama su mnoge barke jutro dočekale potopljene.

Do sredine dana kiša je prestala padati, no meteorolozi najavljuju da se na Jadranu tijekom poslijepodneva očekuje jaka kiša , a potom i zahladnjene. Jako jugo zamijenit će snažna bura.

Ako imate fotografije ili snimke nevremena na riječkom području pošaljite nam na dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 2

M3
Miške 3
14:06 27.10.2012.

Jesu li to cape Barbare Štrbac?

PN
Prpić.Nino
14:08 27.10.2012.

VL ne znam zašto uvijek kada je u Rijeci kiša objavljujete da su vatrogasci ispumpavali vodu podrumova! Vijest za novine će biti da je u Rijeci bio prolom oblaka ali ni u jedan podrum nije ušla voda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije