Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično ubojstvo

Riječanka osuđena na 37 godina zatvora: Kćer otrovala tabletama i utopila u kadi

Zrinka Babić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
30.12.2014.
u 22:48

Babić je uz zatvorsku kaznu dobila i obvezno psihijatrijsko liječenje

Riječanka Zrinka Babić osuđena je na 37 godina zatvora zbog ubojstva dvoipolgodišnje kćeri Magdalene koju je prvo otrovala tabletama, a potom je utopila u kadi, piše Novi list.

Na jednu od najvećih zatvorskih kazni u Rijeci osudila ju je sutkinja županijskog suda u Rijeci Jasenka Kovačić. Osuđena je za ubojstvo na okrutan i podmukao način te ubojstvo osobe "posebno ranjive zbog njezine dobi".

Uzrok smrti trovanje tabletama

Babić je uz zatvorsku kaznu dobila i obvezno psihijatrijsko liječenje. U presudi stoji da je uzrok smrti djeteta trovanje tabletama, dok je utapanje u kadi "konkurirajući" uzrok smrti.

Zrinka je svoju kćer ubila u listopadu 2013. godine u stanu bake i djeda kod kojih su živjeli. Sutkinja je, radi zaštite osobnog i obiteljskog života optužene i njezina djeteta, isključila javnost.

>>Bivši suprug oči u oči sa ženom koja je ubila kćer

>>Socijalna radnica pod istragom zbog smrti dvogodišnjakinje?

Komentara 29

Avatar vitez
vitez
23:39 30.12.2014.

Ako je abortus-ubojstvo nerođenog djeteta PRAVO žene, čemu se čuditi što je ova ŽENA to svoje PRAVO konzumirala dvije godine kasnije odnosno poslije rođenja djeteta. Ako mediji i pobornici abortusa oduzimanje života djetetu proglase pravom, ljudskim pravom, slobodom....čemu se onda zgražamo , licemjeri!!!?

Avatar Equinox
Equinox
23:32 30.12.2014.

Zena je bolesna i treba psihijatrisku pomoc a ne zatvor. Treba kaznit te koji su znali da je zena psihicki nestabilna, oni su zatajili

Avatar imotska115
imotska115
06:23 31.12.2014.

Ovaj zakon i tko je to osudio nije normalan. Kad vidimo da covijek puca i ubije covika dobi samo 5 godina. Neznam, nema pravde jos u Hrvatski. Koliko god mi mislimo da je ovo dobro i po zakonu zasto onda pravi ubojica ne dobije naj manje 75 godina. Sramota od pravosuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije