Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Vid

Riječani slave svoga zaštitnika i Dan grada

svetivid02
Goran Kovačić/PIXSELL
08.06.2010.
u 14:50

Za 10. lipnja u 20 sati najavljena je svečana sjednica Gradskog vijeća u HNK Ivana pl. Zajca, gdje će zaslužnim Riječanima biti dodijeljena priznanja Grada.

Brojnim svečanostima Rijeka od 10. do 16. lipnja slavi blagdan svoga zaštitnika svetog Vida i Dan grada Rijeke. Najsvečanije će biti 15. lipnja - na blagdan zaštitnika grada i Riječke nadbiskupije, kada će u Katedrali sv. Vida u 11 sati svečanu pontifikalnu misu predvoditi riječki nadbiskup msgr. Ivan Devčić, dok će navečer blagdansku središnju misu na Trgu Riječke rezolucije te procesiju, koja će joj u 18 sati prethoditi iz prvostolnice, predvoditi kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup.

Za 10. lipnja u 20 sati najavljena je svečana sjednica Gradskog vijeća u HNK Ivana pl. Zajca, gdje će zaslužnim Riječanima biti dodijeljena priznanja Grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije