Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK KRIZE U ZADRU

Ričard ne odustaje od papira i struke, a Rubeša pita: 'Trošli li KK Zadar godišnje 15 milijuna?'

Mario Vučetić izabran za predsjednika Gradskog vijeća, Enio Meštović za potpredsjednika
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
08.11.2021.
u 16:59

Kriza u Zadru se nastavlja i sve ide prema novim izborima

Ništa nije dogovoreno na sastanku na temu KK Zadar osim dogovora o novom sastanku. Tako se rasprava o KK Zadru i rebalansu od tri milijuna kuna koje HDZ-ov gradonačelnik i HDZ-ova manjina u gradskom vijeću žele dati KK Zadru, a oporbena većina to odbija bez transparentnosti svih ugovora i novog odabira struke, svela na već viđeno.

Jedino je gradonačelnik Branko Dukić najavio mogućnost da se u rebalans ide bez nova tri milijuna kuna, te bi u tom slučaju tete u vrtiću i potrebitiji trebali dobiti pomoć.

Enio Meštrović alias Ričard jedini košarkaš među vijećnicima čak je doveo i ekonomskog stručnjaka koji je dokazivao negativni trend u poslovanju KK Zadra, a svakako zanimljivo je bilo i izlaganje Ante Rubeše iz Akcije mladih koji tvrdi da ima informaciju da  KK Zadar godišnje troši 15, a ne osam milijuna kuna.

Na kraju je došlo i do verbalnog obračuna team managera, inače nekadašnjeg košarkaš KK Zadra, Branimira Longina i Enia Meštrovića nakon kojeg je Meštrović napustio sastanak. S obzirom na viđeno i činjenicu da SDP nije ni došao, kriza u Zadru se nastavlja i sve ide prema novim izborima.

>> Pogledajte i ovaj video - Enio Meštrović Ričard: 'Neću staviti zube kad dođem u vijeće, a sigurno će biti napada, proglasit će me smećem'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije