Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo poljoprivrede

Ribarima omogućeno korištenje novih kvota za plavi dizel

ribari
Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.01.2015.
u 17:45

"Zbog tehničkih poteškoća s učitavanjem kvota na korisničke kartice ribarima nije na vrijeme omogućeno korištenje dodijeljenih kvota", izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.

U poslijepodnevnim satima iz Financijske agencije je omogućeno korištenje novih kvota za plavi dizel, izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Objašnjavaju da su dodijelili nove kvote za 2015. godinu korisnicima plavog dizela te su podatke "na vrijeme dostavili Financijskoj agenciji".

"Nakon učestalih poziva korisnika o nemogućnosti korištenja dodijeljenih im kvota, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina poduzeo je mjere utvrđivanja razloga kašnjenja dodjele pojedinačnih kvota korisnicima u Financijskoj agenciji, u okviru svoje nadležnosti", izvijestili su iz Ministarstva.

"Zbog tehničkih poteškoća s učitavanjem kvota na korisničke kartice ribarima nije na vrijeme omogućeno korištenje dodijeljenih kvota. Iako je iz Financijske agencije najavljeno da će otklanjanjem tehničkih poteškoća kvote biti moguće koristiti od ponedjeljka, 5. siječnja 2015. godine u jutarnjim satima, isto je omogućeno već danas u poslijepodnevnim satima", zaključuju iz Ministarstva.

>>Mali ribari izuzeti iz subvencija na gorivo

>>Plavi dizel točit će se i 2013., no pod kojim uvjetima?

Komentara 1

BD
bozidar.dolenec
22:49 03.01.2015.

Tak tak steli ste EU tu vam je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije