Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komadina nezadovoljan

'Rezultati su očekivani, svaki izbori su poruka i pouka'

Zlatko Komadina
Nel Pavletić/Pixsell
26.05.2014.
u 16:14

Ne očekujem spektakl, bit će to više bura u čaši vode. No, rezultat ovih izbora su definitivno pozicija državne vlasti, ali i odnos unutar stranaka i u SDP-u , i u drugim strankama, zaključio je Komadina.

Komentirajući rezultate izbora za EU parlament Zlatko Komadina, primorsko goranski župan i potpredsjednik SDP-a, kazao je da je razumljivo da njima ne mogu biti zadovoljni.  

- Naravno da ne možemo biti zadovoljni, ali rezultati su očekivani, svaki izbori su poruka i pouka - rekao je Komadina dodajući da je odgovornost "svačija" - i njegova, i predsjednika Milanovića, i predsjednika Karamarka i bilo kojeg lidera stranke dodajući da je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar "već povukao potez".    

- Ne očekujem spektakl, bit će to više bura u čaši vode. No, rezultat ovih izbora su definitivno pozicija državne vlasti, ali i odnos unutar stranaka i u SDP-u , i u drugim strankama - zaključio je Komadina.

>>Rajko Ostojić: Očekivao sam veću izlaznost i bolji rezultat

>>'Očito je da smo dobili žuti karton, ozbiljno upozorenje da se nešto treba mijenjati'

Komentara 4

LE
LeonardS
16:59 26.05.2014.

Meni je naj draže da gospođa Pusić vidi kako će proči , ovo je jedan od pokazatelja a Milanović se prodao Jakovčiću i to će ih obojicu koštati

BS
bstrabi2
17:10 26.05.2014.

Komadina.Sad će početi festival.Novi pjesmi.Prvo če pjevati Linić.Tako je obečao.I za mjesec dana.Sanader neće biti sam.U Remetincu...

Avatar kamenjar
kamenjar
17:11 26.05.2014.

Sljiedi rušenje kokošinja a kako će proći kokot to je pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije