Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Revolucija u Iranu: Državna televizija objavila da je poginulo 15 ljudi

Rat na ulicama Teherana
REUTERS
28.12.2009.
u 08:36

Kako javlja televizija, u valu nasilja u Teheranu poginulo je deset članova "antirevolucionarnih terorističkih grupa", a pet poginulih žrtve su "terorističkih grupa."

Više od 15 ljudi poginulo je u nemirima u Teheranu od kojih su deset članovi "antirevolucionarnih terorističkih grupa", javila je jutros Iranska državna televizija. Preostalih pet poginulih u sukobima u iranskoj prijestolnici žrtve su "terorističkih grupa."

Na internetskoj stranici iranskih reformskih snaga navodi se da su pripadnici snaga sigurnosti ubili nećaka vođe opozicije Hosseina Mousavija, da je uhićen jedan od oporbenih političara Ibrahim Jazdi.

Ključne riječi

Komentara 139

OB
-obrisani-
12:33 28.12.2009.

Kaze fenlo: \"Kupac je onaj koji određuje cijenu!\" I ostane ziv ... Boze moj kakva neznalica ... Ako bi tako bilo, nafta danas ne bi bila draza nego pred godinom 1973 ... Kakva samo ignorancija i neznanje ...

OB
-obrisani-
13:50 28.12.2009.

Truchbull Autori i knjige koje si naveo mogu biti samo krajputaši, znakovi kraj puta koji govore gdje se nalaziš. Uglavnom pročitao. Internet je nož u srce ovoj bandi koja terorizira cijeli svijet, a jata glupih i gladnih skakavaca poput Šizifa misle kako i ovdje mogu zamućivati vodu.

Avatar trunchbull
trunchbull
13:21 28.12.2009.

venlo Sizif je parazit društva i države i sramota one države u kojoj živi. Švedska je od pamtivjeka neutralna i civilizirana zemlja i nikada nije bila pod cionistima i angloimperijalistima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije