Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik ne odustaje, kandidaturu će objaviti preksutra
Povratak na članak

Republikanci iščekuju dvoboj Trumpa i DeSantisa

Sve je jasnije da Trump teško može republikance ponovno odvesti u Bijelu kuću, njegovi kandidati doživjeli su debakl na nedavnim kongresnim izborima

Komentari 4

XA
xaron
23:51 13.11.2022.

Stranka na vlasti u US uglavom gubi zasrupnike u mid-term izborima, što se sada nije dogodilo. Dio krivice smosi i Trump gurajuči neke nadorasle kandidate. Primjer je dr. Oz koji je izgubio Pensylvaniju od Fatermana teško ošteçenog zdravlja nakon moždanog udara. Taj lik nije bio u stanju sastaviti dvije suvisle rečenice u TV duelu sa Ozom. Mnogi vide DeSantisa kao novog vodju Republikanaca. Sve u svemu gomila osrednjih likova na obje strane.

VL
VI
vidum
07:21 14.11.2022.

Je li moguće da bi i Amerika mogla dobiti nekog normalnog na čelu?

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
22:45 13.11.2022.

Ruski hakeri izgleda ovaj puta nisu imali vremena pomagati Trumpu.

VL
M3
Miške 3
05:48 14.11.2022.

DeSantis novi Obama .Tramp ko stari kramp, gub.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.