Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan dan

Rekorder Martinja Dugorešanin sa 3,41 'promila' alkohola u krvi

policija03_krs_131110
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
14.11.2010.
u 14:03

Za pojačana polijskoga nadzora u Karlovačkoj županiji bez dozvole je do nedjelje ujutro ostao 31 vozač. Slavlje traje

Čak 3,41 promila alkohola u krvi imao je rekorder među pijanim vozačima u Karlovačkoj županiji, koji su u policijskoj akciji pojačanog nadzora prometa za ovogodišnje Martinje ostali bez vozačke dozvole. Bio je to 38-godišnji Dugorešanin koji je nadmašio i rekordera iz prve noći martinjskog slavlja, svog šest godina starijeg sugrađanina, kojem su izmjerena 2,84 promila.

>>Kobno Martinje: Poginuo u nesreći u Koprivničkom Ivancu

U te dvije noći bez vozačke je dozvole zbog pijanstva ostao 31 vozač, a koliko ih je ukupno u policijskoj akciji kontrole prometa sjelo za upravljač nakon čašice više, znat će se danas jer je akcija nastavljena i u noći na ponedjeljak.

Za prošlogodišnje akcije organizirane u povodu Martinja od 2806 alkotestiranih vozača 76 ih je, unatoč tome što su previše popili, sjelo za upravljač automobila.
Policija ove akcije organizira da bi spriječila prometne nesreće i njihove, na žalost, često najteže, tragične posljedice.

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:15 14.11.2010.

Kad ce se nasi vozaci vec jednom opametiti.... Kad ce policija raditi rigoroznije , kad ce sudske institucije poceti stroze i rigoroznije kaznjavati ovakve budale...Kad ce hrvatska postati domovina i zemlja kakvu smo si uvijek zelili i sanjali,ova sad to nije.???! ;(

OB
-obrisani-
15:25 14.11.2010.

ajde luena idi negdi liječi svoje komplekse....pretpostavljam da si asocijalna bezveznjača kojoj na živce idu sve proslave a pogotovo one gdje ljudi zapjevaju i dobro se zabavljaju pa moras seruckati...kakva je šteta ako popijem koji gemišt i odem s autom doma....to radim već dvadeset godina i nikad ništ,skupa sa mojim pajdašima....na koncu ako policija kaže da 30%nesreča izazovu pijani vozači onda znači da ih 70% izazovu trijezni....i koje tu opasniji?treba zato zabraniti trijeznu vožnju

HU
hudyboy
16:16 14.11.2010.

@oktavijan Još manji postotak nesreća uzrokuju vozači pod utjecajem droge, pa bi onda najbolje bilo da svi vozimo na heroinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije