Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZE STRUČNJAKA

Rekordan rast inflacije: Ako potraje, prijeti nam siromaštvo

30.11.2021.
u 21:08

Poskupljenja se osjete u svakoj pekarnici, dućanu - i to bitno više od statistički iskazanih. Istodobno, Europska središnja banka zadržava retoriku da su inflatorni pritisci kratkotrajni, a u skladu s tim i ekspanzivnu monetarnu politiku. No, je li opasnost od inflacije veća nego što se mislilo?

Komentara 26

Avatar abakus
abakus
21:38 30.11.2021.

Naravno da nam prijeti siromaštvo. I ne samo to. Prijete nam kaos, neredi i glad. Hvala svima koji su sjedili na svojim stražnjicama proteklih godinu i pol i puštali mirno da nam uvode ograničenja, zatvaraju nas, naplaćuju onom seljaku kaznu jer je SAM u svome traktoru vozi gnojivo na njivu i "kršio time samoizolaciju", hvala svima koji dopuštaju da nam država u kojoj nikad nije novaca za malo veće dječje doplatke i u kojima smo humanitarnim akcijama uređivali bolničke odjele sada troši DESETKE MILIJARDI na nepotrebno cijepljenje mladih, na nepotrebne mjere i nepotrebna masovna testiranja. Hvala svima koji sada sjede na svojim stražnjicama i dopuštaju maltretiranje ljudi koji ostaju bez posla i primanja... Iskreno se nadam da će vam se to vaše kukavičko skrivanje i pokornost vlasti vratiti kao bumerang, i to vrlo brzo. Sram vas sve bilo!

DU
Deleted user
21:13 30.11.2021.

EU je tiskala 6000 milijardi eura inflacija je neizbježna ali i neke stvari su namjerno izazvane brojni brodovi čekaju istovar roba več nekoliko mjeseci i to nije neka ni tajna

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:31 30.11.2021.

"prijeti nam siromaštvo" :-D Prijeti ??!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?