Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV LGBT-A
Povratak na članak

Reklama izazvala buru reakcija: Mađari, bojkotirajte Coca-Colu, to je gej lobi

Poljski svećenici uspoređuju gej aktiviste s komunistima, a konzervativce u Budimpešti smeta kampanja poznatog brenda

Komentari 107

PL
Plavetnilo
20:33 11.08.2019.

I bez ove propagande, ne kupujem njihove proizvode. I u jednoj banci sam zatvorio račun.

VL
CR
CrniGaro
20:29 11.08.2019.

Bojkotirati treba i to je to

VL
RE
rerun
20:57 11.08.2019.

Bravo Mađari i Poljaci

VL
SP
Savski_pijesak
21:01 11.08.2019.

Tako su i nas uvjeravali prije referenduma da je bas cool da ti netko uzme djecu i da guy parovima na usvajanje(pogines u prometnoj i uzmu ti djecu),e pa ja sam glasovao za obitelj .

VL
NE
neboiznadzagreba
21:41 11.08.2019.

Reklame ciljaju obuhvatiti što veći broj potencijalnih kupaca, ovo što se sada čini zaista nije reklamiranje proizvoda već načina života koji većina niti prakticira, niti odobrava. Bravo, Mađari i Poljaci!

VL
PL
@ploto@
22:22 11.08.2019.

Pedoliberali će uskoro tražiti zabranu heteroseksualaca jer su zaostali i primitivni .

VL
Avatar white socks
white socks
22:43 11.08.2019.

Ja sam za bojkot.

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
22:15 11.08.2019.

Ne pijem Colu, nije mi fina. Živimo u doba obrnutih, izopačenih vrijednosti, nametanje protuprirodnog načina života nešto je što vodi do propasti ćovječanstva, takve veze nemaju potomstvo a to je poanta opstanka, produljenje vrste.

VL
Avatar vitez
vitez
21:04 11.08.2019.

Imaju političare -državnike koji svojom glavom promišljaju što je dobro za njihove zemlje i narode, a naši političari i prodani mediji govore i pišu što im centri moći iz svijeta kažu.Tako Hrvatska postaje zemlja bez MOZGA, postaje zemlja na lancu moćnika svijeta. Poljska jedina nije htjela cijepiti stanovništvo u onoj općoj histeriji virusa svinjske gripe govoreći da je to napuhano...svi drugi su poslušno cijepili svoj narod.Poljaci na kraju bili u pravu

VL
AN
angrybird
22:43 11.08.2019.

Liberali se okomili na Mađarsku i Poljsku, a to što gejeve doslovno kažnjavaju kamenovanjem na smrt u zemljama Bliskog Istoka to nema veze? Hajde tamo širite svoju propagandu ako smijete!

VL
Avatar vitez
vitez
21:01 11.08.2019.

jedine dvije normalne države u Europi

VL
DU
Deleted user
23:37 11.08.2019.

Hvala Bogu za Madzarsku i Poljsku,. Da bar mi imamo takvu vladu umjesto onog Merkelicinog trbuhozborca.

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
00:25 12.08.2019.

Podržavam mađarski i poljski populizam, odnosno demokraciju, kako se to zove kad vlastima odgovara rezultat izbora.

VL
Avatar niwrad
niwrad
22:31 11.08.2019.

Problem tih kompanija je što promoviraju stvari protivne zdravlju, društvenoj dobrobiti i javnom moralu. Modus je jednostavan: tradicionalno i univerzalno društva su razvila mehanizme pritiska prema onome što je dugoročno štetno za pojedinca, obitelj, zajednicu ili društvo. Ispoljavanje gej sklonosti je štetno zbog visoke prevalencije spolnih bolesti, psiholoških poremećaja, te devijantnog ponašanja i zlouporabe droge i alkohola onih koji se prepuste tim sklonostima. Zato društvo kroz pritisak putem javnog morala, institucija ili nekako drukčije nastoji svesti takvo ispoljavanje na najmanju moguću mjeru. To smeta onima koji zbog niske emocionalne inteligencije ne mogu suspregnuti svoje sklonosti. Zato počinju vrištati u javnosti, putem aktivizma npr. Na to dolaze lažni humanisti koji pred kamerama počinju tješiti, tapšati i lizati vrištalice. Jedna od metoda tog lizanja je i javna promocija onoga što je tradicionalno utvrđeno kao dugoročno štetno. U lažne humaniste spadaju razne velike kompanije, poznati glumci, visokopozicionirani političari i sl. U suštini radi se običnom 'virtue signalingu' koji poradi kratkoročnog benefita za vrištalice i lizače, radi dugoročnu štetu i vrištalicama i svim gore navedenim generalnim kategorijama društva.

VL
TO
tolitol
22:04 11.08.2019.

Reklama izazvala "buru reakcija", a ta bura uključuje jednog zastupnika vladajuće stranke i jedan medijski portal. I to je znači sve. Dodaj tome i kojekakve luzerske anonimuse koji se ovdje gadno pale na nešto što nema apsolutno nikakve veze s njima (uz pretpostavku da nisu prikriveni homoseksualci koji mrze sebe i svoju seksualnost) i ta je "bura" i ovdje malo zapljusnula. Ništa strašno. Život ide dalje. Što se mene tiče, svatko ima pravo da ga se tretira isto i da očekuje da mu se jamče ista prava bez ikakve diskriminacije u odnosu na druge. A onome kome ta prava smetaju najbolje će se svoje frustracije riješiti tako da svoj nos prestane gurati u živote drugih ljudi.

VL
GR
gragakarlovac
20:27 11.08.2019.

jooj, ma tko im kaze da moraju biti gej - samo nemojte mrziti gejeve jer su to isto ljudi. Mi kao vjernici ne smijemo mrziti, inace smo licemjerni. kako objasniti bogu zasto smo mrzili za nase vrijeme na zemlji? jer smo radili njegov posao pa "cistili" ljude. ne hvala. tko je gej ce biti, ili javno ili po skrivecki i tako vec tisuce godina.

VL
ST
staromlad
06:28 12.08.2019.

Podrška Poljacima i Mađarima, a VL je izgleda upod utjecajem neoliberalnog svijeta. Simptomatično: negativna slika obitelji, prikazivanje žene kao objekta. ocrnjivanje crkve, gradnja bratstva i jedinstva, močvara u nogometu itd. - to su samo neke od tema kroz koje namm ove vrle novine i mediji pokušavaju "modernizirati" ovaj narod. Hoće li u tome uspjeti?

VL
Avatar Ronin
Ronin
12:33 12.08.2019.

Gej, kola, komunisti, sve isto??? Hahahahahaa kako prave narod blentavim i bogate se na njihovoj zaostalosti.

VL
ST
stefj
21:05 11.08.2019.

Da, gej aktivisti su agresivni i naporni, no koji aktivisti to nisu. I imaju neke crte komunističkih komesara, no to možemo reći i za sve druge... Biti aktivist znači boriti se vikom i nametanjem svojeg mišljenja, ne slušati argumenta i napadati žestoko svakog tko misli drugačije... A što se tiče reklama, nije CocaCola jedina, imate kod nas banku, a telekomunikacijski provider ima onu homoseksualnu beskonačnu tarifu... Svi oni koriste priliku da skrenu pažnju na svoje proizvode, danas je ovo dobra tema, sutra će biti druga... Ak hoće, nek bojkotiraju, ako uspiju u bojkotu, to će biti najbolja opomena proizvođaču i njegovu populizmu... A ima tu većih problema od reklama, a to je tzv. pozitivna diskriminacija koja stavlja obične ljude u podređeni položaj. Evo čak i za EU poticaje projekti koji imaju promicanje rodne ideologije imaju prednost pred ostalima...

VL
Avatar Ronin
Ronin
12:33 12.08.2019.

Gej, kola, komunisti, sve isto??? Hahahahahaa kako prave narod blentavim i bogate se na njihovoj zaostalosti.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.