Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
174 15°C
Povratak na članak

Reklama izazvala buru reakcija: Mađari, bojkotirajte Coca-Colu, to je gej lobi

Poljski svećenici uspoređuju gej aktiviste s komunistima, a konzervativce u Budimpešti smeta kampanja poznatog brenda
11. kolovoza 2019. 6219
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
107
 • Plavetnilo:

  I bez ove propagande, ne kupujem njihove proizvode. I u jednoj banci sam zatvorio račun.

  15 11. 8. 2019. u 20:33
 • CrniGaro:

  Bojkotirati treba i to je to

  1 11. 8. 2019. u 20:29
 • rerun:

  Bravo Mađari i Poljaci

  1 11. 8. 2019. u 20:57
 • Savski_pijesak:

  Tako su i nas uvjeravali prije referenduma da je bas cool da ti netko uzme djecu i da guy parovima na usvajanje(pogines u prometnoj i uzmu ti djecu),e pa ja sam glasovao za obitelj .

  1 11. 8. 2019. u 21:01
 • neboiznadzagreba:

  Reklame ciljaju obuhvatiti što veći broj potencijalnih kupaca, ovo što se sada čini zaista nije reklamiranje proizvoda već načina života koji većina niti prakticira, niti odobrava. Bravo, Mađari i Poljaci!

  11. 8. 2019. u 21:41
 • @ploto@:

  Pedoliberali će uskoro tražiti zabranu heteroseksualaca jer su zaostali i primitivni .

  11. 8. 2019. u 22:22
 • Avatar white socks
  white socks:

  Ja sam za bojkot.

  11. 8. 2019. u 22:43
 • Avatar Pepica.Pušić
  Pepica.Pušić:

  Ne pijem Colu, nije mi fina. Živimo u doba obrnutih, izopačenih vrijednosti, nametanje protuprirodnog načina života nešto je što vodi do propasti ćovječanstva, takve veze nemaju potomstvo a to je poanta opstanka, produljenje vrste.

  1 11. 8. 2019. u 22:15
 • Avatar vitez
  vitez:

  Imaju političare -državnike koji svojom glavom promišljaju što je dobro za njihove zemlje i narode, a naši političari i prodani mediji govore i pišu što im centri moći iz svijeta kažu.Tako Hrvatska postaje zemlja bez MOZGA, postaje zemlja na lancu ... prikaži još! moćnika svijeta. Poljska jedina nije htjela cijepiti stanovništvo u onoj općoj histeriji virusa svinjske gripe govoreći da je to napuhano...svi drugi su poslušno cijepili svoj narod.Poljaci na kraju bili u pravu

  11. 8. 2019. u 21:04
 • angrybird:

  Liberali se okomili na Mađarsku i Poljsku, a to što gejeve doslovno kažnjavaju kamenovanjem na smrt u zemljama Bliskog Istoka to nema veze? Hajde tamo širite svoju propagandu ako smijete!

  3 11. 8. 2019. u 22:43
 • Avatar vitez
  vitez:

  jedine dvije normalne države u Europi

  11. 8. 2019. u 21:01
 • Traxx:

  Hvala Bogu za Madzarsku i Poljsku,. Da bar mi imamo takvu vladu umjesto onog Merkelicinog trbuhozborca.

  11. 8. 2019. u 23:37
 • Avatar dovidovic
  dovidovic:

  Podržavam mađarski i poljski populizam, odnosno demokraciju, kako se to zove kad vlastima odgovara rezultat izbora.

  12. 8. 2019. u 00:25
 • Avatar niwrad
  niwrad:

  Problem tih kompanija je što promoviraju stvari protivne zdravlju, društvenoj dobrobiti i javnom moralu. Modus je jednostavan: tradicionalno i univerzalno društva su razvila mehanizme pritiska prema onome što je dugoročno štetno za pojedinca, obitelj, zajednicu ili društvo. Ispoljavanje gej sklonosti ... prikaži još! je štetno zbog visoke prevalencije spolnih bolesti, psiholoških poremećaja, te devijantnog ponašanja i zlouporabe droge i alkohola onih koji se prepuste tim sklonostima. Zato društvo kroz pritisak putem javnog morala, institucija ili nekako drukčije nastoji svesti takvo ispoljavanje na najmanju moguću mjeru. To smeta onima koji zbog niske emocionalne inteligencije ne mogu suspregnuti svoje sklonosti. Zato počinju vrištati u javnosti, putem aktivizma npr. Na to dolaze lažni humanisti koji pred kamerama počinju tješiti, tapšati i lizati vrištalice. Jedna od metoda tog lizanja je i javna promocija onoga što je tradicionalno utvrđeno kao dugoročno štetno. U lažne humaniste spadaju razne velike kompanije, poznati glumci, visokopozicionirani političari i sl. U suštini radi se običnom 'virtue signalingu' koji poradi kratkoročnog benefita za vrištalice i lizače, radi dugoročnu štetu i vrištalicama i svim gore navedenim generalnim kategorijama društva.

  11. 8. 2019. u 22:31
 • tolitol:

  Reklama izazvala "buru reakcija", a ta bura uključuje jednog zastupnika vladajuće stranke i jedan medijski portal. I to je znači sve. Dodaj tome i kojekakve luzerske anonimuse koji se ovdje gadno pale na nešto što nema apsolutno nikakve veze s ... prikaži još! njima (uz pretpostavku da nisu prikriveni homoseksualci koji mrze sebe i svoju seksualnost) i ta je "bura" i ovdje malo zapljusnula. Ništa strašno. Život ide dalje. Što se mene tiče, svatko ima pravo da ga se tretira isto i da očekuje da mu se jamče ista prava bez ikakve diskriminacije u odnosu na druge. A onome kome ta prava smetaju najbolje će se svoje frustracije riješiti tako da svoj nos prestane gurati u živote drugih ljudi.

  11. 8. 2019. u 22:04
 • gragakarlovac:

  jooj, ma tko im kaze da moraju biti gej - samo nemojte mrziti gejeve jer su to isto ljudi. Mi kao vjernici ne smijemo mrziti, inace smo licemjerni. kako objasniti bogu zasto smo mrzili za nase vrijeme na zemlji? jer ... prikaži još! smo radili njegov posao pa "cistili" ljude. ne hvala. tko je gej ce biti, ili javno ili po skrivecki i tako vec tisuce godina.

  3 11. 8. 2019. u 20:27
 • staromlad:

  Podrška Poljacima i Mađarima, a VL je izgleda upod utjecajem neoliberalnog svijeta. Simptomatično: negativna slika obitelji, prikazivanje žene kao objekta. ocrnjivanje crkve, gradnja bratstva i jedinstva, močvara u nogometu itd. - to su samo neke od tema kroz koje nam ... prikaži još!m ove vrle novine i mediji pokušavaju "modernizirati" ovaj narod. Hoće li u tome uspjeti?

  12. 8. 2019. u 06:28
 • Avatar Ronin
  Ronin:

  Gej, kola, komunisti, sve isto??? Hahahahahaa kako prave narod blentavim i bogate se na njihovoj zaostalosti.

  12. 8. 2019. u 12:33
 • stefj:

  Da, gej aktivisti su agresivni i naporni, no koji aktivisti to nisu. I imaju neke crte komunističkih komesara, no to možemo reći i za sve druge... Biti aktivist znači boriti se vikom i nametanjem svojeg mišljenja, ne slušati argumenta i ... prikaži još! napadati žestoko svakog tko misli drugačije... A što se tiče reklama, nije CocaCola jedina, imate kod nas banku, a telekomunikacijski provider ima onu homoseksualnu beskonačnu tarifu... Svi oni koriste priliku da skrenu pažnju na svoje proizvode, danas je ovo dobra tema, sutra će biti druga... Ak hoće, nek bojkotiraju, ako uspiju u bojkotu, to će biti najbolja opomena proizvođaču i njegovu populizmu... A ima tu većih problema od reklama, a to je tzv. pozitivna diskriminacija koja stavlja obične ljude u podređeni položaj. Evo čak i za EU poticaje projekti koji imaju promicanje rodne ideologije imaju prednost pred ostalima...

  1 11. 8. 2019. u 21:05
 • Avatar Ronin
  Ronin:

  Gej, kola, komunisti, sve isto??? Hahahahahaa kako prave narod blentavim i bogate se na njihovoj zaostalosti.

  12. 8. 2019. u 12:33
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.