Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Reduciran izričaj? U Turudićevim svjedočenjima reducirana je istina

09.02.2024. u 09:41

Reduciranje je u pravilu nešto pozitivno, no u slučaju državnog odvjetnika je obratno: u svim je njegovim svjedočenjima reducirana upravo istina, a zadržan koncentrat banalnosti, muljanja i obmane

Komentara 12

EJ
ejStef
10:07 09.02.2024.

Reducirana istina ili bolje rečeno birana istina je standardna stvar u političkoj borbi, a ovo je čista politička borba. O tome kakvi ljudi su u politici kao doma, ne treba puno trošiti riječi... Imamo tu par stvarnih detalja u ovom slučaju, koji su sada zapravo u drugom planu. Prvo je druženje Turudića s Mamićem nakon što je protiv njega dignuta optužnica. Nije bitno da on kasnije Mamiću nije pomogao ili nije utjecao na postupak, moralno nije u redu što se uopće s njime našao... Drugo je konstantno curenje informacija iz DORHa, USKOKa, SOAe itd, bilo preko objava predsjednika, bilo preko dostavljanja podataka novinarima. Tu ima sigurno i kršenja zakona i svega, no ako nitko nije odgovarao npr. za otvaranje tajnih državnih arhiva pred 20tak godina, ne vjerujem da će itko odgovarati niti za ovo, kao niti za bilo kakvo dilanje tajni do sada... I treće su mediji i sami novinari, gdje se očito vidi svrstavanje na određenu stranu, pa do toga da neki predvode i oblikuju samu hajku. Čak niti to nije problem samo po sebi, već je problem da se isti deklariraju kao objektivni, a za aktivnu ulogu u propagandi skrivaju se iza istraživačkog novinarstva i sl.

FB
FB
10:13 09.02.2024.

Gledao sam njegovo ispitivanje i sve što su ga pitali on je odgovorio. Ti ljevičari i nadridesničari u svojoj zapjenjenosti jednostavno nisu shvaćali u čemu je štos. Nitko normalan neće širiti odgovor više nego ga se pitalo.

JO
JovanC
10:21 09.02.2024.

U saboru na glasovanju najvise se slazem s Antom Prkacinom koji je dao glas za izbor Turudica uz objasnjenje da je dao glas za manje zlo. Pa pogledajte ovu jugoslavensku ljevicu i sve vam je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije