Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vučić na inauguraciji

Reakcija iz Srbije: A Milanović nije mogao u Beograd

Milanović Vučić
Foto: Pixsell
12.02.2015.
u 19:01

Milanović nije mogao prijeći ni 400 kilometara kada je trebalo doći u Beograd i razgovarati s kineskim premijerom, istaknuo je srbijanski ministar

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović reagirao je na izjavu premijera Zorana Milanovića da je dolazak srpskog premijera Aleksandra Vučića na predsjedničku inauguraciju u Zagrebu ''komotna odluka''.

Kako piše B92, Stefanović je istaknuo da Milanović nije mogao prijeći put od 400 kilometara u jednom i drugom smjeru kako bi prisustvovao summitu ''Kina plus 16'' koji je održan sredinom prosinca.

– Možda odlazak premijera Vučića u Zagreb nije neka dramatična odluka, ali Milanović nije mogao prijeći ni 400 kilometara kada je trebalo doći u Beograd i razgovarati s kineskim premijerom Li Keqiangom o vrlo važnim  projektima za cijelu regiju – istaknuo je Stefanović te dodao kako će Vučić u Zagrebu ''iznijeti važne teme, kao što je povratak Srba koji su otjerani sa svojih ognjišta''.

>>Vučić: U Hrvatsku nosim poruku mira i suradnje

>>Vučić čestitao Kolindi Grabar-Kitarović: Želim uspješnu suradnju s Hrvatskom

Komentara 26

BA
balic
19:23 12.02.2015.

Srbi se prave ludi il su ,dobro zanju zasto premijer nije isao u Srbiju.. Seselj i njegove najave vredjanja i prijetnje.. Nije im dosta i nakon toga je premijer trebao ic u srbiju na pregovore sa Kinezima?.. Nek njima njihovihh Kineza ,samo do sada ni jedna investicija od njih u srbiji.. I sad sta sad hoce reci ,da je premijer kriv jer Kinezi ne investiraju u srbiji u regionu,sta mi imamo sa regionom osim da su nam susjedi kao i drugi.?

BA
bajo2
21:22 12.02.2015.

to sto nije otisao zeznuo je samo nas.svi su drmnuli nesto od kineza!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:53 12.02.2015.

Kakav članak, pa koga je briga kakva je reakcija srbije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije