Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrotvor iz amerike
Povratak na članak

Razvio softver za rendgen i daruje ga hrvatskim bolnicama

Josip Čermin prekinuo je s 25 godina studij i osmislio softver za pohranu i kompjutorsku obradu rengenskih snimki kojim je oduševio američko tržište. Lani je takav softver, vrijedan 250.000 dolara, darovao i zagrebačkoj bolnici Sveti Duh.

Komentari 6

NJ
Noćni jahač
12:22 29.06.2012.

Čovjek hoće besplatno dati, a ne smije. Tu nema logike... Ili ima?

VL
Avatar ylodi
ylodi
12:53 29.06.2012.

Nema provizije na besplatno, u tome je valjda problem?

VL
TM
trade_mark
13:10 29.06.2012.

eehhhh... ti bi poklonio... e ne može. reko je čačić da sve što se daje badava ne valja, pa prema tome - hvala ne treba. mi smo bogata i prosperitetna država, i ne trebaju nama milodari.

VL
DD
d5_dacho
15:03 29.06.2012.

Toliko o ljubavi hrvatskih ravnatelja prema Hipokritu, medicinu, hrvatskim pacijentima - jednostavno nema love, nema provizije, čekaj kad će 'vel'ka riba' pojest 'malu ribu' a ondak ponuditi softver i opremu za 250.000 EUR/USD - tu je 'kvaka 22'. Sve što prođe kroz HZZO može se užićarit pokoja kunica kao 'dupni porez' (po dijelu tijela koji daje monopol za harač) za stare dane. Trebal' uopće tome kakav komentar!? Predlažem da se retroaktivno a ondak po imenu i prezimenu identificiraju 'medicinski anđeli' koji odlučiše odbiti donaciju zbog 'preniske cijene'? Imal' tu kakve etike, morala a napose odgovornosti - g. ministre zdravstva?

VL
OB
-obrisani-
15:30 29.06.2012.

shimatzu, jel to ona komapnija što je ebrang bio njen zastupnik za hrvatsku kad je bio ministar zdravlja. gospodin bi nas ipak trebao razumjeti jer imamo loša iskustva sa našim ljudima koji su se vratili u zemlju i "darovali" namm svoje patente. jedan od njih nas već godinama brije na suho. on je isto tako darovao a sad je direktor njemačkog t-coma ima najskuplje usluge, iznosi lovu iz hrvatske i daje masovne otkaze.

VL
OB
-obrisani-
23:28 29.06.2012.

Svaka čast !!! Ovako postupiti u današnje vrijeme je rijetko čudo. Još jednom, svaka čast i hvala. Mogli bi se kojekakvi nazovi rodoljubi ugledati na ovog Čovjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.