Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdenka Bušić (HDZ)

Razlozi i posljedice sukoba Hrvatske i EU nisu do kraja objašnjeni javnosti

eu
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.11.2013.
u 22:26

- Iako je sukob razriješen razlozi, kao i neizravne posljedice koje će proisteći iz njega nisu do kraja obrazloženi hrvatskoj javnosti –- napomenula je Zdenka Bušić

Nakon mukotrpnih pregovora za ulazak Hrvatske u EU, što je trebao biti pozitivan primjer proširenja, obilježio je sukob s Europskom komisijom, a da do danas nisu do kraja razjašnjeni razlozi koji su do njega doveli, kazala je danas na okruglom stolu u Zagrebu europarlamentarka iz redova HDZ-a Zdenka Bušić.

  - Iako je sukob razriješen razlozi, kao i neizravne posljedice koje će proisteći iz njega nisu do kraja obrazloženi hrvatskoj javnosti –- napomenula je Zdenka Bušić.

>> 'Ulazak RH u EU samo je povećao podijeljenost'

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:40 23.11.2013.

Mislim da će se sukob sa EK ponovo otvoriti ako Vlada nakon prvog siječnja ne isporuči bivšeg udbaša Perkovića Njemačkoj.

DU
Deleted user
12:15 24.11.2013.

U ovoj zemlji ili još bolje na Zemlji nigdje ništa ne valja. Sve je važnije od života i riječi običnog, poštenog čovjeka. Npr. u Hrvatskoj je važnije što misli i kažu u "Brislu", što kaže nekakav Jergović, neki"Dilen ili dilan", što rade i kako žive romi i slične etničke manjine. Jedino život i rad običnog čovjeka nikog ne zanima osim statističara. No niti njih ne zanima takav "MALI" čovjek nego ih on zanima samo kao objekt, odnosno potrošač. Zanima ih koliko troši antidepresiva, koliko sati prebirava po kontejnerima za smećei sl. I onda čemu se trudite upoznavati nas s nekakvim razlozima nepostojećeg sukoba s "Briselom". Mi kao sluge Brisela možemo samo slušati. Uostalom nikakvog sukoba niti nije bilo-nešto se glumilo, neznam za koga.

RA
raspad
08:12 24.11.2013.

HDZ je zaista kost u grlu demokratskoj Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije