Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se gdje je bila
Povratak na članak

Razglednica iz Brazila stigla u Zagreb nakon 19 godina: 'Putovala je puno puta oko svijeta'

Razglednice, dopisnice i čestitke nemaju broj za praćenje pa nije moguće utvrditi kretanja od prijamnog ureda do odredišta

Komentari 3

ZV
zvezdomor
07:10 19.08.2020.

Laž.....razglednica je stigla na vrijeme samo naša pošta ne radi svoj posao prodaju loto...ugovaraju sprovode i svadbe ...prodaju cigarete i češljeve još malo pa će i čevape peći ali poštarski posao....to im ide malo teže

VL
Avatar tabadjija
tabadjija
06:54 19.08.2020.

Ja osim cesto neujednacenih cijena u razlicitim postama imam samo pozitivna iskustva sa postom. cesto saljem ili primam pakete iz inozemstva. i u pravili posiljke stvarno putuju samo dva tri dana kroz hrvatsku.

VL
DV
domagoj_vidosavljevic
06:42 19.08.2020.

Ništa čudno za našu poštu. Valjda ih nema dovoljno. Razglednica Istra- Vinkovci 25 dana. Računi nekada ni ne stignu, opomene ipak nađu put. Niti službena pošta nekada ne stigne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.