Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo Selo

Razbojnik opljačkao trgovinu pa bježeći od policije bacao novac iz džepova

Zagreb: Ulice u centru grada, većina trgovina je zatvoreno, a prolaznika je vrlo malo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
28.03.2020.
u 18:47

U prehrambenu trgovinu u Posavskoj ulici muškarac je ušao s kirurškom maskom preko lica, rukavicama na rukama i takav zamaskiran zaprijetio nožem 51-godišnjoj zaposlenici tražeći je da mu preda novac

Zagrebačka policija danas je oko 15.30 sati na području Dugog Sela uhitila razbojnika koji je opljačako jednu prehrambenu trgovinu.

U prehrambenu trgovinu u Posavskoj ulici muškarac je ušao s kirurškom maskom preko lica, rukavicama na rukama i takav zamaskiran zaprijetio nožem 51-godišnjoj zaposlenici tražeći je da mu preda novac. S otuđenim je novcem pobjegao, ali su ga u ulici dalje uočili policajci koji obilaze to područje.

- Posumnjali su u njega s obzirom da je ugledavši ih se počeo sumnjivo ponašati. U pokušaju daljnjeg bijega on je trčeći odbacivao otuđeni novac iz džepova dok ga policijski službenici  nisu sustigli i uhitili. Po uhićenju 38-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - priopćli su iz PU zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
09:44 29.03.2020.

nekada se znalo što čeka pljačkaše u vrijeme velikih kataklizmi. Izgleda da danas i oni znaju da im puzeći pravosudni sustav ne predstavlja problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije