Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALI U TRGOVINI

Razbojnici automobilom nasrnuli na prodavačice

Ilustracija, policija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
08.01.2020.
u 15:39

Njih dvojica su 18. prosinca 2019. godine u podnevnim satima u trgovini primijećeni u krađi, nakon čega su se dali u bijeg. Na parkiralištu trgovačkog centra fizički su ih spriječile djelatnice trgovine

Dvojica razbojnika automobilom su nasrnula na prodavačice u Varaždinu. Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 68 i 62 godine iz Osječko-baranjske županije.

Njih dvojica su 18. prosinca 2019. godine u podnevnim satima u trgovini primijećeni u krađi, nakon čega su se dali u bijeg. Na parkiralištu trgovačkog centra fizički su ih spriječile djelatnice trgovine dobi od 25 i 23 godine.

- U pokušaju bijega s vozilom su na parkiralištu nasrnuli na djelatnice, nakon čega su uhićeni - kažu u policiji.

Srećom, prodavačice nisu ozlijeđene. Protiv osumnjičenih podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Razbojnička krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:39 08.01.2020.

djedice poludjeli? u bjelovarskoj bolnici 80-godišnji pacijent seksualno nasrće na mlade sestre... slučaj zataškan jer mu je doktor nećak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije