Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE NAPADAČI

Ravnateljica škole u Dugom Selu još čeka službenu obavijest policije o napadu na dječaka: 'Nastava teče normalno'

Dugo Selo: Osnovna škola Ivan Benković gdje je u subotu pretučen maloljetnik
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/2
11.10.2022.
u 22:46

Imamo saznanja iz medija, službenu obavijest nikakvu nemamo. Kroz medije se provlači radi li se o istoj skupini djece, kazala je ravnateljica Centra za socijalnu skrb

Nakon što je ove subote ispred osnovne škole u Dugom Selu grupa maloljetnika napala 15-godišnjaka, institucije i dalje nisu obavijestile školu o idućim koracima.

Podsjetimo, dječak je sjedio s dvije djevojke kada mu je prišla grupa maloljetnika i nanijela mu udarce zbog kojih mu je slomljena vilica. Pušten je iz bolnice, a njegov otac zabrinut je jer ne zna što bi se moglo dogoditi ako se njegov sin sretne ponovno s napadačima na školskom hodniku.

Kako je potvrdila ravnateljica škole Dugo Selo, o napadu ih nijedna institucija nije obavijestila. 

- Pa čula sam da spominju neku skupinu, ja sad ne znam koja je to skupina, nisam imala baš susret s njima. Netko bi trebao reagirati i otkriti tko su, a znamo tko bi to trebao odraditi - policija - kazala je za RTL.

- Ako nas netko kontaktira, pomoći ćemo, nastava normalno teče nismo primijetili neke posebne situacije - dodaje.

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Nada Petković također govori kako nisu bili obaviješteni.

- Imamo saznanja iz medija, službenu obavijest nikakvu nemamo. Kroz medije se provlači radi li se o istoj skupini djece. Mi to ne možemo u ovom trenutku ni reći ni opovrgnuti jer ne znamo tko su bili sudionici ni tko je bio umješan u ovaj nemili događaj - tvrdi Petković, dok gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panina smatra kako su za sve krivi roditelji.

- Svi zajedno moramo zapeti, od roditelja i uvijek ću ponavljati roditelji, roditelji, roditelji, a onda oni koji su neodgovorni tu je Centar, a grad ovdje je samo support mi nemamo nikakve ingerencije - zaključuje Panina, dok se u samom gradu planira postavljanje nadzornih kamera.

>> VIDEO Otac dječaka pretučenog u Dugom Selu: 'Pao je i počeli su ga cipelariti. Trojica su ih tukla, ostali su snimali mobitelima'

Komentara 1

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
12:16 12.10.2022.

Ravnateljica škole u Dugom Selu još čeka službenu obavijest policije o napadu na dječaka: 'Nastava teče normalno ali treba biti oprezan makar si gladan i uz kofere za Irsko spašenje spreman jer imamo Hrvatsku'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije