Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživio je šok

Dječaka pretukli ispred škole u Dugom Selu; Ravnatelj: Ne znam jesu li to bili naši učenici

Facebook
10.10.2022.
u 12:11

Prvo je dobio šaku u glavu, odletjele su mu naočale. Ležao je tamo u lokvi krvi dok su ga mlatili, rekao je otac

Otac iz Dugog Sela podijelio je priču o brutalnom napadu na sina. Napisao je da ga je okružila maskirana skupina koja ga je počela ispitivati prati li nogomet, a onda su mu zaprijetili batinama ako im ne da cigaretu. Kad im je rekao da ne puši, krenuli su ga udarati, srušili na pod i nastavili cipelariti. O svemu se oglasio ravnatelj škole. 

- Bilo je incidenata u školi, ali postupili smo u skladu s pravilima, ranije smo kontaktirali s policijom i Centrom za slične slučajeve, ali ovo je prvi ovakav slučaj ispred škole - rekao je ravnatelj škole za 24sata ispred koje je u subotu navečer napadnut dječak (15) dok je sjedio s prijateljicom.

- Ne znam koji su to napadači, iz policije nas nitko nije kontaktirao pa ne znam jesu li to naši učenici - dodao je ravnatelj.

- On ima samo 15 godina. Tukli su ga nemilice. Ja sam ga učio, ako se bilo što dogodi, odmah nazovi i mene i policiju i stavi na zvučnik, ali nije stigao, jer mu je jedan od huligana htio otrgnuti mobitel iz ruke. Prvo je dobio šaku u glavu, odletjele su mu naočale. Ležao je tamo u lokvi krvi dok su ga mlatili – rekao je za 24sata uznemireni otac.

Petnaestogodišnjak je odvezen na hitnu pomoć u KBC Rebro. Razbijena mu je arkada, a njegov otac je rekao da nije mogao ni otvoriti to oko. Šakama su mu nagnječili vilicu, nema trajne fizičke posljedice, ali doživio je šok. 

Komentara 1

BR
brzizestok
12:33 10.10.2022.

Kamere ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije