Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALNE TENZIJE

Rat oko tablica: Što se događa između Srbije i Kosova i može li Europa ovo u zadnji tren zaustaviti?

21.04.2022.
u 20:06

Srbi sa sjevera Kosova počeli su prosvjedovati i blokirati ceste nakon što je Vlada Kosova u rujnu prošle godine uvela recipročne mjere i propisala da svi, koji na Kosovu upravljaju vozilima s registarskim oznakama gradova iz Srbije, moraju te tablice zamijeniti probnima koje vrijede 60 dana i koštaju pet eura.

Komentara 9

Avatar Hundjager
Hundjager
02:41 24.04.2022.

Sve dok jednom Žandarmerija ne pregazi Kosovo i Metohiju, mira biti neće!.

SA
Sadgalomi
00:38 22.04.2022.

Kosovari svojim inacenjem i odbijanjem na konstruktivne pregovore sa Srbijom, sami sebe ukopavaju dublje u zivo blato. Bez dogovora sa Srbima, ce ostati vjecno u mraku. Ne postuju dogovore. Jos uvijek nisu inplementirali sve tocke Briselskog sporazuma. Zapad polako odustajeje od njih. Kosovo nikada nece biti drzava u pravnom formatu. Nije clan UN-a i mnogih drugih medjunarodnih institucija. Vise od polovine clanica UN ne priznaje Kosovo kao Drzavu. Pet clanica EU, ne priznaje Kosovo. Sto to govori o Kosovskim vlastima? Sto je u njihovim glavama? Prosparitet svojih gradjana ili jos veca bijeda? Bolje bi im bilo da sjednu i dogovore se sa Srbima...Dok jos imaju sa druge strane Vucica, koji zeli dogovor. Odugovlacenjem ce im biti sve teze i teze.

DU
Deleted user
21:58 21.04.2022.

"može li Europa ovo u zadnji tren zaustaviti?" Ne može - Europa je za bilo kakvu krizu impotentna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?