Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status u EU
Povratak na članak

Raste mržnja prema muslimanima u Europi: 'Gledaju nas kao tempiranu bombu'

Nakon napada na redakciju Charlie Hebdoa muslimani su sve češće žrtve nasilja, neonacistima su neprijatelji

Komentari 66

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:42 21.01.2015.

cilj masona i je zavadit dvije brojcano najvece religije Krscane i Muslimane i onda si rjesio veci dio stanovnistva ,s jednim udarce 3 milijarde....hehehheheh

VL
Avatar Zaječarac
Zaječarac
09:51 21.01.2015.

Hassane trebao dosta da učiš . za početak bi trebao da ideš na predavanje Šejha Imrana Huseyna , pa tek onda piši kolume ako smeš o planu judeo kršćanskocionističke elite . Bilo bi dodro da napišeš zašto preko milion muslimanaišeš zašto preko milion muslimana je na strani Putina i zašto želi da se stavi pod njegovom komandom .

VL
MS
marko.simic.520
09:31 21.01.2015.

Europa sad pocinje da kusa ono sto su Ameri skuhali na bliznjem istoku. Bezsmisleni ratovi protiv fiktivnog protivnika. Ono sta rade Islamisti je zvijerski, ali barem isto toliko zvijerski je ono sto radi produzena americka ruka Izrael.

VL
XA
xaron
18:00 21.01.2015.

Ovo sa cionistima je već bolesno. Po koji su to cionisti okrenuli muslimane u BH protiv naših Hrvata ? Tamo smo izgubili 1000- de civila od strane tih istih islamista.

VL
NE
Nećetenavlast
18:18 21.01.2015.

Od Arapa ilitiga muslimana - bošnjaka je svo zlo ovoga svijeta. Ovaj poznati kršćanski talibanizam svoje korijene vuče upravo od arapskih zlotvora, koji vjeru shvaćaju kao sredstvo za činjenje zla drugima.

VL
IC
ice12
23:32 21.01.2015.

Cuvaj se onoga koji cita samo jednu knjigu.

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:26 21.01.2015.

ne opravdavam američku vanjsku politiku, ali Amere i Židove je barem lako razumjeti..oni su motivirani stjecanjem profita, kao i većina ljudi na zapadu...a čime su motivirani islamisti? nekakvom iracionalnom religijom ili svjetonazorom?

VL
SO
soki
10:17 22.01.2015.

soki Pametni Hasane, dobro je pa vas Evropa jos ikako drzi kad toliko sirom svijeta koljete krscane, a vi ni prstom maknuti

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:00 21.01.2015.

Hasbara je uspjela u svom naumu da to postigne. Zahvaljujuci Europskoj tuposti ekipa vec poznatih mutikasa ih svira kao violinu.

VL
Avatar intimus500
intimus500
12:05 21.01.2015.

Raste mržnja prema muslimanima u Europi: 'Gledaju nas kao tempiranu bombu' .. pa kad to i jeste :(

VL
LU
lunar777
16:04 22.01.2015.

Ja kao i najveći dio Hrvata katolika nema ništa protiva muslimana. Ja nisam Charlie.

VL
DU
Deleted user
18:15 21.01.2015.

Ne razumije ovu poplavu minusa za objektivne komentare! VL: molim vas provjerite tko vas hakira i lupa minuse!!!

VL
Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
04:52 24.01.2015.

Chelsea 21.01.2015 u 09:11h A Kaj ste vi to ucinili da se distancirate od vjerskog fasizma? Zasto se niko ne oglasi zbog bacanja zivih pedera sa zgrada... ................................................ Multikulti Evropa sa cionistima na celu danas kaze da je pederluk normalan,luk normalan, danas nema rase, muskarca, zena...sve je "isto"... e pa nije isto! Poslanik, a.s., rekao je: "Kada vidite da neko radi ono što je radio Lutov narod (homoseksualni odnos), ubijte i aktivnog i pasivnog učesnika." „Kada se muškarac popne na drugog muškarca, Božji presto se trese… Neka se ubije onaj koji to radi i neka se ubije onaj nad kojim se to radi.“To je vjekovima bilo bolest isto kao zoofilija ili pedofilija znaci to nikako ne moze biti dobro za opstanak covjecanstva. Bismillahi rrahmani rrahim jedina istinita i savrsena vjera Islam tretira pederluk kao zločin i krivično djelo koje se kažnjava najstrožijom kaznom ubistva ako zločinac koji čini to ogavno djelo odbije da se pokaje i prekine sa tim. Nema razilaženja među ashabima Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, da se homoseksualiste ubija, znači na tome je bio konsenzus ashaba. Oni su se razišli oko načina njihovog ubijanja, pa se po nekima ubija tako što se bacaju sa stijene, po drugima se spaljuju vatrom a po trećima se kolju sabljom. Nema sumnje da onaj ko je iskušan ovim grijehom da je obavezan da prekine sa tim, da se pokaje i liječi. I onaj ko samo osjeca sklonost prema ovoj nastranosti takodje je obavezan da se liječi. Razlika između ove dvije osobe (onog koji to ogavno djelo radi i onog koji osjeća sklonost ali ne radi) je u grijehu, prvi je griješan i kažnjava se ubistvom a drugi nije griješan sve dok to ne uradi ili ne zavodi druge ljude u taj grijeh. Znači, sve dok onaj koji osjeti sklonost prema ovom odvratnom i ogavnom grijehu ne učini ga i ne poziva u njega on nema grijeha, ali se MORA liječiti. Srecom ovaj grijeh je izlječiv a njegov lijek je na Dunjaluku ostavljanje toga grijeha ili kušanje šerijatske kazne, a na Ahiretu ako se ne pokaje čeka ga vatra džehenemska. Znači obavezan je da ostavi to ogavno nastrano djelo, svejedno bio na samim počecima ili skroz ogrezao u to. ALLAHU AKBAR

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:18 21.01.2015.

zidovi Pariza su išarani kukakstim križevima...dobro je rekao Hollande da ne smijemo dozvoliti da nas fundamentalisti zaraze mržnjom

VL
IC
icro
09:10 21.01.2015.

Zasto samo? Koliko smo puta culi da neko od visokih islamskih propovjednika javno osudi isis ili boko haram. Da pozove vjernike da suraduju sa drzavnim vlastima i policijom zemalja u kojima zive? Da cinkaju nekog iz svojih redova za koga znaju da je radikalan. Ja osobno nikad. Sad se drze one srpske: Ko nas bre zavadi.

VL
CR
CrniSkakač
09:23 21.01.2015.

Već dugo stanovnici Bliskog istoka a i šire promatraju kršćane kao neprijatelje i nikom ništa. Muslimani ne mogu biti integralni dio Europe jer je Europa u biti kršćanska, odnosno Europa je upravo Europa upravo zbog križa. Gdje god je islam došao zaustavio je svaki razvoj i uništio svaku naciju. Pogledajmo primjerice što je ostalo od veličanstvene Perzije, nekad moćno carstvo danas je leglo primitivizma i nazadnosti. Dakle, želiš biti dio Europe javi se prvo mjesnom župniku a onda bumo vidli dalje.

VL
IV
Ivo105
19:33 21.01.2015.

Katolik ili Musliman niti jedna vjera ne uči da se čovjek ide osvečivati

VL
DU
Deleted user
09:21 21.01.2015.

Evo par razloga zašto! The Shoe Bomber was a Muslim The Beltway Snipers were Muslims The Fort Hood Shooter was a Muslim The Underwear Bomber was a Muslim The U-S.S. Cole Bombers were Muslims The Madrid Train Bombers were MuslimsMuslims The Bali Nightclub Bombers were Muslims The London Subway Bombers were Muslims The Moscow Theatre Attackers were Muslims The Boston Marathon Bombers were Muslims The Pan-Am flight #93 Bombers were Muslims The Air France Entebbe Hijackers were Muslims The Iranian Embassy Takeover, was by Muslims The Beirut U.S. Embassy Bombers were Muslims The Libyan U.S. Embassy Attack was by Muslims The Buenos Aires Suicide Bombers were Muslims The Israeli Olympic Team Attackers were Muslims The Kenyan U.S, Embassy Bombers were Muslims The Saudi, Khobar Towers Bombers were Muslims The Beirut Marine Barracks Bombers were Muslims The Besian Russian School Attackers were Muslims The First World Trade Center Bombers were Muslims The Nigerian girl hostage-takers were Muslims. The Bombay, Mumbai, India Attackers were Muslims The Achille Lauro Cruise Ship Hijackers were Muslims The Nairobi, Kenya Shopping Mall Killers were Muslims The September 11th 2001 Airline Hijackers were Muslims The Sydney, Australia Lindt Cafe Kidnapper was a Muslim The Peshawar, Pakistani School Children Killers were Muslims

VL
DU
Deleted user
09:57 21.01.2015.

Koliko ja znam, muslimani imaju svoje zakone u kojima piše da se međusobno trebaju potpomagati, cijeniti itd...samo, zaboravili smo reći da to vrijedi samo za njihove ljude.. u kontaktu s nama ništa od toga ne vrijedi, jer smo mi za njih kauri, i čak je poželjno prevariti nas, ili porobiti... muslići rado uzimaju naše blagodati tipa novac, tehniku, automobile, žene, naše zemlje i naš standard, ali im je u mentalitetu podjarmljivanje nekoga.. pogledajmo samo slike zarobljenika isila, ljude su ponižavali na sve moguće načine.. i to još svoje musliće, kako bi se prema nama tek odnosili?

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:38 21.01.2015.

Sigurno je da svi muslimani nisu teroristi ali je isto sigurno da su svi teroristi muslimanske vjere!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.