Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastavljanje većine

Rašković: Moguće da 76. glas budem upravo ja

mirko rašković
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.12.2015.
u 14:02

Rašković je šibenskom portalu potvrdio da ostaje kod izjave koju je dao nakon prošlih konzultacija kod predsjednice RH kada je izjavio da je izložen pritiscima

– Onaj tko bude imao više glasova, za toga ću i ja svoj glas dati. Moguće da 76. glas budem upravo ja – izjavio je bivši SDSS-ovac Mirko Rašković portalu Šibenik IN nakon sjednice Županijske skupštine u kojoj je Rašković aktualni dožupan do konstituiranja Sabora.

Rašković se zbog sjednice šibenske Županijske skupštine nije odazvao na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Rašković je šibenskom portalu potvrdio da ostaje kod izjave koju je dao nakon prošlih konzultacija kod predsjednice RH kada je izjavio da je izložen pritiscima. Potvrdio je da se odazvao razgovoru u USKOK. Nije dao komentar na izrečene sumnje Milorada Pupovca da se SDSS-u dogodilo pljačkanje saborskog mandata.

Pupovac je to izjavio nakon što je Rašković odbio dati podršku koaliciji Hrvatska raste na prošlim konzultacijama kod predsjednice.

>> Mirko Rašković umjesto na Pantovčak otišao na sjednicu Županijske skupštine

Komentara 41

AJ
ajmo
14:36 07.12.2015.

Svaka čast svim Srbima koji su branili svoju Domovinu Hrvatsku na bilo koji naćin.Puno ih je i poginulo za svoj dom znam neke koji su bili i u HOS-u.

DR
drugPlenky
15:06 07.12.2015.

Zašto SDSu ne odgovara Srbin koji se borio za Hrvatsku

KA
KaNiDora
14:16 07.12.2015.

pošten čovjek... državljanin RH... ne torbari okolo ko pupovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije