Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVEDENO ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

'Rasadnik antivakserskih teorija urote': Algoritmi poznate američke tvrtke promiču lažne informacije

Prvih osam rezultata pretrage u četvrtak za izraz „cjepivo” u Amazonovoj internetskoj knjižari bile su antivakserske knjige

Komentari 4

DU
Deleted user
15:23 29.01.2021.

Cjepivo nije lijek medicinska literatura kaže naj bolji imunitet je prirodni i imate ga doživotno dok sa cjepivima je lutrija što ste stariji to imate manji imunitet sa cjepivom

VL
DU
Deleted user
16:54 29.01.2021.

Politika pojačava propagandu jer im stvari polako izmiču iz ruku...

VL
ZN
znam
16:26 29.01.2021.

"The Vaccine-Friendly Plan" liječnika iz Oregona Paula Thomasa uopce nije antivakserska knjiga. Lijecnik daje propisana cjepiva ali ne daje MMR do trece godine. Rezultat: nema autizma. Cjepiva su jedan od najvecih business-a; profit je "driving force".

VL
ZD
Zdravoseljački
17:37 14.02.2021.

Amazon koji je skinuo sa svojih servera preko noći Parler aplikaciju koja je alternativa Twiteru, samo zato jer su ljudi masovno prelazili sa cenzuriranog Twittera. Korporacija koja iskorištava 80.000 zaposlenjh, i dio je vrha Big techa koji provodi neviđenu cenzuru.. Ne znam tko tamo uopće išta kupuje jer su im cijene višlje i 100 % od drugih prodavača, za istu robu. Koja laž ovaj članak!!! Propaganda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.