Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranko Ostojić

'Ovo je neozbiljno! Ako imate sastanak sa SOA-om, onda o tome ne izvještavate javnost'

Ranko Ostojić i Gordan Maras
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
03.06.2016.
u 15:16

– Premijer ima pravo na informiranje, ali to se ne govori na press-konferenciji – rekao je Ostojić

Ranko Ostojić, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, ocijenio je neozbiljnim od premijera Tihomira Oreškovića što je tijekom javnog obraćanja izvijestio o sastancima s djelatnicima SOA-e. – Za taj sastanak moram vas uvjeriti da će Odbor za nacionalnu sigurnost tražiti očitovanje. Ako je bilo takvih sastanaka, onda to ne govoriš na press-konferencijama, to se ne radi – rekao je Ostojić.

– Ako imate sastanak sa SOA-om, izlijećete iz Vlade, onda o tome ne izvještavate javnost. Ja ne znam o čemu govori, ali neodgovorno je da na takav način postupi. Premijer ima pravo na informiranje, ali to ne govoriš na press-konferenciji. Otišao je žurno sa sjednice Vlade. Moramo znati o čemu je riječ, što se događa – dodao je Ostojić.

Na pitanje kako komentira zahtjev za odstupanjem s dužnosti Petrova i Karamarka, Ostojić je rekao da druge stvari ne može komentirati.

Pravi premijer ih smijeni i riješena stvar – zaključio je Ostojić.

Podsjetimo, premijer Orešković objasnio je tijekom svog obraćanja da je jučer otišao iz Vlade jer je imao hitan sastanak s kolegama iz SOA-e.

>> Tihomir Orešković: Pozivam Petrova i Karamarka da se povuku sa svojih dužnosti!

>> Božo Petrov neće dati ostavku kako to od njega traži premijer

>> Zoran Milanović nakon obraćanja premijera: 'Izbori su u devetom mjesecu'

Komentara 42

Avatar zajutrak
zajutrak
15:34 03.06.2016.

Druže Ranko, on eto sluša što kaže SOA i DORH, a ti i Zoki ste im naređivali što će reći , u tome je velika razlika .

CH
chiko
15:22 03.06.2016.

Pa i nije rekao da ide na sastanak sa SOA-om. Rekao je danas (drugi dan) samo da je bio i ništa više.

PI
pipnicar
15:26 03.06.2016.

"Otišao je žurno sa sjednice vlade. Moramo znati o čemu se radi, što se događa "- Kad premjer kaze gdje je bio i zasto opet ne valja. E moj Usranko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije