Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika se nastavlja vrtjeti u krugu

Rane nisu zarasle jer se i ne liječe: Hrvatski Srbi još su prikliješteni između Miloševića i Tuđmana

27.11.2022.
u 16:39

U hrvatskoj memoriji Vukovar je grad mučenik, grad žrtva, grad heroj, i više od toga, Vukovar je – Hrvatska. Vukovar nema snage da bude samo grad u kome deseci tisuća ljudi žive i rade, kao i u drugim gradovima. I da nije bilo agresije i totalnoga razaranja, Vukovar bi, kao pogranični grad, nosio u sebi proturječja dvaju naroda koji s iste obale ne vide iste države.

Komentara 11

DE
Demigodessnixie
17:57 27.11.2022.

Bez pravde i istine nema mira, necista savjest i nekaznjeni zlocini su im uteg oko vrata....jos se nadaju velikoj smrdiji

DU
Deleted user
22:26 27.11.2022.

Ma daj, Galiću! A kako pa nitko, ama baš nitko od Tih i takovih Srba (neki govore kako tamo ima i nedužnih i nekih što drugačije misle) ne zucne, ne prizna, ne kaže, barem na samrti, poslije preko trideset godina, gdje je još ostalih nekoliko tisuća hrvatskih žrtava?! Nije vrag pa nitko nije ništa vidio i dan danas ništa ne vidi i ne zna! Pa i zid bi već progovorio...

M3
Miške 3
05:16 28.11.2022.

Galić kameleon i ulizica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?