Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA UGLJANU
Povratak na članak

Policija: Kamen je bačen, ali Rakitić nije ni napadnut ni ozlijeđen

Zadarska policija opovrgnula je da je jučer na Ugljanu napadnut hrvatski nogometni reprezentativac koji je ipak s obitelji napustio otok

Komentari 205

BU
Bulaba
11:07 02.07.2016.

Objektivnije bi priopćenje dala milicija krajine. Orepiću, podoficirčino jugoslovenska, je li to najbolje što možeš? Nećeš dodati i ono: "Iza ovoga stoji složeni odnos dijela navijača i HNS-a, za sve su krivi huligani iz lože, živela Jugoslavija, živeo drug Boža,, živele reforme, živeo Grizli, salem alejkum."

VL
ZL
zlatnirat
11:16 02.07.2016.

Za nasu policiju je napad tek kad je kasno i krv potece, zalosno ali glavno da politicare cuvaju iz uz njih se debljaju uz besplatnu klopu i pivce, sramota za RH tko ju vodi i cuva.

VL
GR
grabice
11:15 02.07.2016.

Ovo je sluzbena verzija.Oj iste novine a prva verzija je bila sto.

VL
Avatar George Bailey
George Bailey
11:40 02.07.2016.

Ovo je izvješće HRVATSKE policije????!!! Znači da je Rakitić pobjegao s obitelji zbog propuha. E moj druže zastavniče JNA Orepiću. Dobro ti radi milicija,

VL
UM
umnjak
11:36 02.07.2016.

Znači, bacaj eksplozivna sredstva, napadaj kuće, obitelji,... ali nemoj pjevati Lijepa li si.. Orepiću, nikad više glas za teroriste iz MOSTa!

VL
MA
marmars
11:23 02.07.2016.

Milicija ko milicija! A što bi oni drugo mogli kazati i što bi drugo plaćeni mediji mogli objaviti? Da je Rakitić manje držao ruku na srcu, da dečki nisu slavili hrvatsko ime i ljubljenu domovinu, ne bi bilo ni tzv"huligana"" Pakao se nastavlja! Metoda zastrašivanja i neviđene podjele koja traje 6 mjeseci dovodi nas u rane 90-te, nažalost! Bojim se da će biti ono"Tko o paklu radi, od pakla će i stradati"

VL
DU
Deleted user
11:39 02.07.2016.

Kakva izjava policije. Dakle, Rakitić je otišao s Ugljana onako bezveze. Ili, nisu ovi teroristi nisu uspjeli pogodili Ivana ili nekoga od njegove obitelji pa onda to nije napad. Ovo je teroristički napad koji na sreću nije imao za posljedicu ozljede, ali je imao sve ostale učinke terorističkog napada. Pametnom dosta.

VL
TA
tajgan
11:24 02.07.2016.

klasični komunistički izvještaj!Ispričat se huliganima zbog izazvane hajke na njih i dat im po sto kuna iz kase na iblerovom

VL
HK
Hdz_kriminalci
11:26 02.07.2016.

Svejedno..vatreni su svetinju i zastupaju Hrvate u svijetu i treba sto prije huligane ulovit i kaznit kao da su napali najviseg sluzbenika u drzavi., i dodat im clanak pocinjenje iz mrznje gdje kazna ide duplo i kaznit ga maksimalno..dakle jedan kamen 5 godina zatvora.

VL
JU
juma
11:57 02.07.2016.

Sada mozemo mirno spavati. Nasa policija je zakljucila kako napada nije bilo. Ako ti netko kamenom razbije prozor na kuci u kojoj zivis to nije napad, nego dalmatinski pozdrav i znak dobrodoslice. Napad je tek onda kada ti kucu zapali ili ti pobije cijelu obitelj. Kako bi rekao gospodin Orepic, to nisu napadaci nego ljudi kojima zapravo treba pomoci da rijese svoj problem.

VL
DU
Deleted user
12:07 02.07.2016.

Trebali su Rakiticu valjda polomiti noge, a zenu isprebijati i djecu mu u more baciti da bi se Mostov ministar jugooficir Orepic pokrenuo. Most je najveca sramota Hrvatske, nastao zbog zasicenosti lopovlukom, dobili smo jos goreg oltarskog propovjednika pakla.

VL
DM
drug marin
12:14 02.07.2016.

Orepić, Bulj, Petrov i ostali Mostovci na strani terorista, strašno!!!

VL
MA
majeltomoguce
11:22 02.07.2016.

Dakle imamo ljude u kući i netko baci kamen i razbije prozor na toj kući - što je to? To nije napad, nego što? Ako nije napad zašto nije bačen kamen u more? Istraga treba ustvrditi motive, ali ovo po svim parametrima ima obilježja napada. Nadam se da će netko dobiti otkaz u PU ako istraga pokaže na je bilo nekakve namjere, jer ovo izvješće je totalno pristrano i taj koji ga je pisao očito mrzi Mamića pa odobrava sve ovo i njemu je ovo pokret otpora, a ne napad ... ali neka istraga pokaže što je stvarno bilo.

VL
Avatar hrkn
hrkn
11:21 02.07.2016.

uvijek su se militantne subkulturne navijačke skupine koristile za terorizam. ovo nije ništa novo. najgore je što su nalogodavci u samom vrhu politike. nedodirljivi, pa tako i njihovi vojnici, a cilj im je stvoriti kaos i uništiti hrvatsku kako bi se narod u konačnici istrijebio.

VL
KO
komentant
11:28 02.07.2016.

Zanima me kako bi glasio izvještaj da se dogodilo isto to, samo da je umjesto Rakitića tu boravio podpredsjednik vlade(MOSTOV naravno) sa obitelji. Osim toga, ako je vaš izvještaj točan, onda imate svako pravo strogo kazniti medije koji su toto objavili, objavili neistinu koja može potaći nerede, to je u najmanju ruku remećenje javnog reda i mira, i od novinara, ne samo od počinitelja. U svakom slučaju mislim da ste neobjektivni i da neradite svoj posao kako treba.

VL
DU
Deleted user
12:08 02.07.2016.

Znamo za službene verzije i kad je smrskana glava Pajkiću u Vukovaru tada je drug Ranko okrivio rakiju a ovdje će još optužiti Rakitića što je došao pa otišao. A sto bi bilo da je taj kamen pogodio dijete u sobi jeli policija žali sto nije

VL
AN
Antepoglavnik
13:18 02.07.2016.

Acidofil..... Imaš adrese Jovanovića, Milanovića, Bulja, don Petrova, Podrepića, Rankovića a vi razbijate imovinu koju je vlasnik iznajmio Rakitiću, banda yugo nacistička, fašistička!!!!

VL
FL
flok
11:47 02.07.2016.

Ma valjda je ta orjunaška stoka napala moju babu, a ne Rakitića. Usput, Orepina kaplar je u Zadru ostavio Ostojinog načelnika policije. Kakav ministar i načelnik, takvo i priopćenje.

VL
JU
juma
12:05 02.07.2016.

Bacis kamen na srpsku kucu ili na gay povorku jeste napad i to zlocin iz mrznje. Bacis kamen na hrvatskog nogometasa i njegovu obitelj, policija kaze kako nije napadnut. Tko je tu pametan, a koga prave budalom prosudite sami.

VL
Avatar white socks
white socks
13:20 02.07.2016.

Ovo je posljedica "dejstvovanja" i (zlo)djelo jovanovića koji je dao potporu huliganima, isušivača jovanovića, svastike ostoje i druga starijeg vodnika I kl. Sad će zabrinuti drug st. vodnik I kl. Koji glumi ministra unutarnjih poslova žurno otići vidjeti što to muči huligane i rješavati njihove probleme.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.