Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašena s ulice

Radoznala Briony jedva čeka da istraži svoj novi dom

Brioni
Foto: Privatni album
1/7
24.03.2015.
u 19:25

Udomljava se isključivo kao član obitelji, poziv čeka na 098/205-049

Briony ima samo šest mjeseci i brzo je zaboravila kakav je život mace koja je na svijet došla u jednom od gradskih dvorišta.

Zaboravila je kako je to kad te hrane ostacima ljudske hrane, starim kruhom i povremeno hranom koja nije prilagođena malim mačićima. Tete čuvalice ponudile su Briony drugu, puno bolju budućnost.

- Briony je jedna od maca iz dvorišta u kojem su se mace nekontrolirano razmnožavale. Nakon sterilizacije nisam je vratila, pronašla je privremeni smještaj u kojem čeka svoje udomitelje – kaže Zagrepčanka koja je iz istog dvorišta sterilizirala više maca. Neke su već udomljene, druge još čekaju dom, a one odrasle i nesocijalizirane vraćene su u njihovo dvorište.

Briony je zaigrana kao i svako mače, igra se sa svim što joj dođe pod šape, a voli se igrati i s drugim mačkama koje su kod iste tete čuvalice. Ne boji se ničega i ne bježi od nepoznatih, naprotiv, kad stignu gosti odmah ih pozdravlja. Sve je zanima, istražuje i prati sve što se događa.

Briony je jedna od rijetkih maca koja nikad nije bila bolesna, ostala je zdrava čak i kad su druge mačke oko nje bile bolesne. Cijepljena je od zaraznih bolesti i očišćena od parazita. Udomljava se isključivo kao kućni ljubimac i član obitelji, uz provjeru uvjeta, a možete je doći i upoznati. Ostale informacije na 098/205-049.

https://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/sayre-trazi-dom-a-pristaje-biti-jedino-kucni-ljubimac-994937

https://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/trebate-li-drustvo-koje-prede-runa-je-pravi-izbor-993883

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije