Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET KRAPINI

Radoš o Fondu za ruralni razvoj: Očekuje nas velik posao

jozo radoš (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
02.04.2013.
u 13:41

U Fondu za ruralni razvoj za 2014. godinu osigurano je 313 milijuna eura, a pitanje je koliko ćemo biti u stanju to iskoristiti, rekao je Radoš

Jozo Radoš, predsjednik saborskog Kluba zastupnika HNS-a, i Vedrana Gujić, članica Predsjedništva Mladih HNS-a, ujedno i kandidati HNS-a na listi za EU parlament posjetili su Krapinu, gdje su na kavi u središtu grada upoznali stranačke kolege i građane s planom ruralnog razvoja Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine.

- U Fondu za ruralni razvoj za 2014. godinu osigurano je 313 milijuna eura, što je šest puta više nego što je za Hrvatsku predviđeno IPARD-om, a pitanje je koliko ćemo biti u stanju to iskoristiti. Očekuje nas velik posao, a pogotovo tvrtke koje razmišljaju u tom smjeru - rekao je Radoš, dodavši da uspjeh povlačenja novca iz Fonda ovisi i o kvaliteti ljudi koji će biti u EU parlamentu.

- Ja ću kao član HNS-a biti u liberalnoj skupini, koja je jedna od tri najveće u EU parlamentu, i bila bi šteta da Hrvatska tamo nema predstavnika, budući da u velikom broju slučajeva upravo ta skupina donosi većinu pri donošenju odluka - zaključio je Radoš, nakon čega se s Vedranom Gujić uputio u Općinu Radoboj, gdje je sudjelovao potpisivanju ugovora između Općine i tvrtke Elektrokovina d.o.o, zastupnika tvrtke Osram za Hrvatsku, koja će osigurati štedne žarulje za domaćinstva u toj općini.

>> Jozo Radoš i Vedrana Gujić kandidati HNS-a za EU parlament

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije