Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda za ubojstvo

Radnika zatukao daskom za meso i dobio 15 godina

Ante Pejić (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
10.10.2013.
u 14:47

Istraga je pokazala da je nesretnog Smajlovića zatukao daskom za meso, udarajući ga po glavi i drugim dijelovima tijela

Anto Pejić (39) iz Pakraca, ubojica Mehmedalije Smajlovića u Marinićima kraj Rijeke, osuđen je danas na maksimalnih 15 godina zatvora. Iako je Pejić u vrijeme počinjenja zločina bio smanjeno ubrojiv, sudsko vijeće kojim je predsjedala Ika Šarić ubojstvo je okvalificiralo osobito okrutnim.

Naime, u studenome 2011. građevinski radnik Mehmedalija Smajlović (49) nađen je mrtav u podstanarskom stanu u Marinićima, u istoj kući u kojoj je neprijavljen živio i njegov okrutni ubojica Pejić.

Mjesto zločina napustio je nekoliko sati nakon brutalnog ubojstva, no policiji je vrlo brzo postao glavnim osumnjičenikom. Istraga je pokazala da je nesretnog Smajlovića zatukao daskom za meso, udarajući ga po glavi i drugim dijelovima tijela. Žrtvi je, prema tvrdnji tužitelja, od udaraca pukla lubanja, a tragovi udaraca nađeni su i na rukama i nogama. Motivi ovog strašnog ubojstva ostaju nejasni. Pejić je i otprije poznat po nasilništvu i nagomilanim dugovima, a njegova je žrtva bio skromni građevinski radnik koji je od 90-ih živio u Marinićima kao podstanar.

>> Svećenik: Pili smo, a za što ga terete, doznao sam iz novina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije