Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
švicarska

Čudom preživio: Pao u kotao pun aluminija, rastopljenog na više od 700 stupnjeva

Brodski propeleri od tvrtke Mecklenburger Metallguss
Foto: Bernd Wüstneck/DPA
1/2
11.11.2022.
u 15:24

Dva liječnika hitne švicarske zračne pomoći i bolničari brinuli su se o njemu u tvornici prije nego je helikopterom prebačen u bolnicu

U jednoj švicarskoj tvornici u srijedu se dogodila nesreća koja samo čudom nije završila smrtnim ishodom. Naime, 25-godišnji radnik upao je u kotao rastaljenog aluminija.

Električar je pao u peć punu rastaljenog aluminija na temperaturi od 720 stupnjeva Celzijevih u tvornici u St Gallenu, u sjeveroistočnoj Švicarskoj. Mladić je bio uronjen u rastaljeni metal do koljena, ali je uspio izdržati bol i izvući se iz peći, piše Daily Mail.

U srijedu navečer obavljao je s kolegom radove na peći za aluminij kada je upao u okrugli otvor na vrhu kotla. Dva liječnika hitne švicarske zračne pomoći i bolničari brinuli su se o njemu u tvornici prije nego je helikopterom prebačen u bolnicu s ozbiljnim opeklinama.

Lokalna policijska služba istražuje kako je došlo do nesreće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije