Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni dokument
Povratak na članak

Radnici iz EU nakon Brexita stizat će samo na kapaljku

Niskokvalificirani radnici iz EU moći će doći raditi najdulje dvije godine, a visokokvalificirani najviše pet godina, piše Guardian

Komentari 4

DU
Deleted user
01:05 08.09.2017.

I ta EU više mi je AU

VL
GO
goran2hr
10:38 08.09.2017.

Na ilustraciji članka su pravi eurofili.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:21 08.09.2017.

treba li sumnjati u to da će britanci ispregovarati za sebe povoljne uvjete, zadržati većinu sjedišta najvećih banaka i općenito biznisa u europi? oni su zadnja imperijalna sila svijeta. ove nove su kratkotrajne, tipa amerike, unije. stare sile, tipa kine, su uvijek tu. i bit će kad mi odemo. englezi, ne dajte se. što će vama poljaci, hrvati, prati ulice?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.