Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pravdu
Povratak na članak

Radnice Uzora dobile otkaz: Neka policija razotkrije Bruna Orešara

Sindikat je od Trgovačkog suda u Splitu tražio imenovanje nove stečajne upraviteljice. Meri Šitić im je podijelila otkaze te tvrde da omogućava daljnju rasprodaju

Komentari 7

JI
jimbeam
13:38 06.03.2011.

Napad na orešara je napad na tuđmana,napad na tuđmana je napad na ADZ,a napad na ADZ je napad na Hrvatsku državu,stoga karamarko uhićavaj indijance !

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:42 06.03.2011.

što nisu gazdu tužile prije, dok je još bilo novca i imovine?! kako su glupe. sad bi njihove greške trebala plaćati država? zašto nisu orešara prijavile? ajde, odgovor na ovo pitanje daje odgovor i na razloge ovih nano-prosvjeda.

VL
JA
jankoprekobrda
14:12 06.03.2011.

Oresaru treba za noge vezati jedan mramorni blok koji je on namijenio Itailijanskom trzistu, potom taj mramorni blok spustiti na dno mora. Nepismen i neobrazovan kao i vecina HDZ-a ali zato jedna iz kruga 200 Tudjmanovih zasluznih Hrvata.

VL
JA
jany5
15:58 06.03.2011.

@jankoprekobrda dovoljan je i betonski blok, nećemo baš trošiti mramor na takvoga...

VL
IM
immortella
18:35 06.03.2011.

pa zašto su uopće radile kod orešara, kad im nije valjao?! šta se nisu zaposlile kod keruma?

VL
OM
omer
09:32 07.03.2011.

Ljudi moji u ovoj državi sve ide naopako, radnice prosvjeduju tražeći svoja prava i neisplačene plače, tada dobivaju otkaz, a a država štiti lopinu Orešara. Pa pitam se ja gdje su sada branitelji što se ne pridruže očajnim i obespravljenim radnicama i pruže im potporu, jer i to im je dužnost ako se zalažu za pravnu državu, kako stalno naglašavaju kad su oni u pitanju, a za ove najugroženije baš ih briga....

VL
CU
cuma
13:13 07.03.2011.

Ovo prelazi sve granice,,pa nema dana bez stečaja, otkaza ugovora o radu, prosvjeda zbog neisplačenih plaća,,,u kakvoj to Državi živimo,,kakav smo to društveni poredak prihvatili demokratskim promjenama,,,bilo kako ga zvali lošiji je od ong kojeg smo prokleli,,u svijetu najavljuju promjene, jer ovo više ovako ne ide, što naši pametnjakovići pametuju,,što čekaju,,da građani stvarno padnu u dužničko ropstvo i da ih stvarno jednog dana, kao što su i njihove tvornice, kupe za jednu kunu,,,,,onaj rom je još i dobro prošao, dobiti za kćer konja i par tisuća kuna,,to je dobitak na lutriji,,,radnice Zore, Kamenskog, radnici iradnice Kamena na Braču,,uskoro neće vrijediti ni kune,,,ma ni Država nam više ne vrijedi ništa,,pitanje je vremena kad će i ona u stečaj!!!???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.