Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pravdu

Radnice Uzora dobile otkaz: Neka policija razotkrije Bruna Orešara

prosvjedi (1)
Nino Strmotić/PIxsell
06.03.2011.
u 12:20

Sindikat je od Trgovačkog suda u Splitu tražio imenovanje nove stečajne upraviteljice. Meri Šitić im je podijelila otkaze te tvrde da omogućava daljnju rasprodaju

- Stečajna upraviteljica Meri Šitić svima nam je podijelila otkaze, omogućava daljnju rasprodaju Uzora i zabranjuje sindikalno djelovanje. Zbog toga smo Trgovačkom sudu u Splitu u zakonskom roku podnijeli žalbu i tražimo da promijeni odluku i imenuje drugog stečajnog upravitelja - rekla nam je Ljiljana Šućur, predsjednica sindikata Uzora. Radnice su razočarane i u Trgovački sud. Imenovao je stečajnu upraviteljicu, a nije je upisao u sudski registar.

- Ona je neovlašteno prikupljala informacije. Kada smo utvrdili da je neregistrirana, zabranili smo joj ulaz i pozvali policiju. Pojavila se za dva dana, sada registrirana i prije isterka žalbenog roka objavila otkaze - kaže Šućur, koja je zajedno s 40-ak drugih radnica UZora szdjelovala i u subotnjem prosvjedu u Splitu.

- Jedinu šansu za pravedno rješenje vidimo u Državnom odvjetništvu i policiji. Pozivamo ih da poduzmu sve potrebne radnje da razotkriju Bruna Orešara koji nas je doovde i doveo - pozivaju radnice Uzora.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar nekakav
nekakav
13:42 06.03.2011.

što nisu gazdu tužile prije, dok je još bilo novca i imovine?! kako su glupe. sad bi njihove greške trebala plaćati država? zašto nisu orešara prijavile? ajde, odgovor na ovo pitanje daje odgovor i na razloge ovih nano-prosvjeda.

JA
jankoprekobrda
14:12 06.03.2011.

Oresaru treba za noge vezati jedan mramorni blok koji je on namijenio Itailijanskom trzistu, potom taj mramorni blok spustiti na dno mora. Nepismen i neobrazovan kao i vecina HDZ-a ali zato jedna iz kruga 200 Tudjmanovih zasluznih Hrvata.

JI
jimbeam
13:38 06.03.2011.

Napad na orešara je napad na tuđmana,napad na tuđmana je napad na ADZ,a napad na ADZ je napad na Hrvatsku državu,stoga karamarko uhićavaj indijance !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije