Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi župan

Čačić: Vesna Pusić završava tamo gdje i treba završiti

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
09.06.2017.
u 12:10

Osobni animoziteti su jedno, povijest je drugo, a interes građana ove županije je prvi, rekao je Čačić

HNS nije imao nikakvog izlaza, potrošio je sve moralne i političke kredite. Osoba koja je bila spremna sve prodati za malo osobne ambicije, sad će biti izbačena iz stranke.

Svakome po zaslugama. Gospođa Pusić završava tamo gdje i treba završiti, a stranka mora pokušati opstati, kad je već dovedena tu gdje jest. Nadam se da će se vratiti svojim korijenima, politici časnih ljudi, Savke, Mike, Haramije i drugih s kojima sam osnivao stranku – rekao je novoizabrani varaždinski župan Radimir Čačić (Reformisti), koji je komentirao i situaciju u svojoj bivšoj stranci.

Očekuje maksimalnu obostranu suradnju s Vladom i Predragom Štromarom.

– Osobni animoziteti su jedno, povijest je drugo, a interes građana ove županije je prvi – zaključio je.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE

Komentara 67

DU
Deleted user
12:35 09.06.2017.

Ovo sa Mrak, Pusićkom, Beusom, osvježilo mi je ne dan, nego godinu.Završila je sekica sa s cipelom u guzi . Neprocjenjivo.

SJ
Sve je uzalud
13:00 09.06.2017.

.prodala je Hrvatsku i izručila europi...............da bi dobila mjesto predsjednice UN-e ali dobila je nogu.......................e sada je isto skupa sa strankom dobila nogu........................................škavacera je uvijek škavacera

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:19 09.06.2017.

nije ni cacic bolji al dobro joj je rekao... pa pa Vesna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije