Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hrvatskoj je dosta podjela'
Povratak na članak

Radić: Domovinski pokret treći je blok, ne može nas se svrstati ni pod crvene ni pod plave

Radić je pred zastupnicima tako govorio o tezi koju je Andrej Plenković naveo u nekoliko navrata vezanoj uz ''dvije Hrvatske'', smatrajući da se DP razlikuje

Komentari 10

AB
abcabc
16:05 14.02.2024.

Ovi su žetončići od SDP i Možemo - samo toga još nisu svjesni, Milanovića su doveli sad je plan ove leve

VL
LJ
ljudemisi
16:07 14.02.2024.

DP je šaka jada koja omogućuje raznim pupavcima da budu dio vladajuće većine, jer bez njih Hrvatska bi opet bila u rukama komunjara koji bi nastavili rušenje države.

VL
KA
kanđija
14:32 14.02.2024.

Ma vi u domovinskom ste najveći prebjezi i držači ljestava HDZ na lokalnoj razini. Od izabranih zastupnika u hrvatski sabor 2/3 napustili stranku..Glasajući za DP glasate za koga?

VL
MA
malaliba
17:23 15.02.2024.

Oni nisu ni crveni ni plavi, oni su crni.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
19:40 14.02.2024.

A taj "domovinski" pokret je osnoval branitelj Hrvatske koju je branil iz Amerke. U koju je otputoval preko beograda... Toliko

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.