Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Varaždina

Putnički vlak naletio na automobil, ozlijeđen 63-godišnji vozač

pruga
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
24.04.2019.
u 10:53

Prijelaz je zaštićen samo prometnim znakom za obavezno zaustavljanje

U naletu putničkog vlaka na automobil jučer u 9.40 sati kod Jalžabeta u Varaždinskoj županiji ozlijeđen je 62-godišnji vozač. Vozio se županijskom cestom iz smjera Jalžabeta prema Šemovcu i nije se zaustavio na prijelazu ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa i davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka.

Prijelaz je zaštićen samo prometnim znakom za obavezno zaustavljanje. U bočni dio njegova automobila udario je vlak kojim je na relaciji Koprivnica - Varaždin upravljao 53-godišnji strojovođa. Vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu zasad nisu okvalificirane, kažu danas u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:19 24.04.2019.

Vlak ne moze naletjeti na automobil. Moze sedesiti i desava se da se druga vozila preprijece na tracnicama to dodje do sudara. Vlak ne bira pravac kretanja i ne mjenja ga na krizanjima. Krivac je vozac automobila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije