Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjaju se odnosi
Povratak na članak

Putin ima raketu kojom može gađati Trumpovu Floridu

Iako zapadni analitičari tvrde kako je rusko zveckanje oružjem dio predizborne kampanje, nema sumnje da spremnost ruske vojske jača

Komentari 94

LU
Lujo123
13:08 05.03.2018.

Zoran Vitas - ovaj "članak" nebum čital - to je stvarno gubljenje vremena. Dajte novinarčići shvatite da je car Putin za vas nezamislivo velik i da sigurno nebu gađal nikoga, a najmaje Trumpa. Stvarno ste dosadni ko stjenice!

VL
DU
Deleted user
13:19 05.03.2018.

Rusija ima uređaje sa kojim je potpuno blokirala rad novih Američkih ratnih brodova, brodovi su bili onesposobljeni do te mjere da su ih morali tegliti na popravak. Imate te slučajeve dokumentirane na internetu pa si potražite.

VL
Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
13:45 05.03.2018.

Kad to Kim spomene onda je svjetska prijetnja ali kad to Putin kaže onda je to ok?? Ameri licemjerne kukavice koji samo masakriraju u ime "demokracije" totalno nemoćne nacije u svrhu krađe resursa! Zakaj Kinu ne demokratiziraju?? Rusiju??

VL
Avatar ivo587
ivo587
14:06 05.03.2018.

ko se hoće igrat rata nek ode u pustinju i tamo nek se poubijaju međusobno i nek ne zamaraju s glupostima ljude koji jedva krpaju kraj s krajem.

VL
ST
Stipan
18:26 05.03.2018.

Čitam u njemačkim novinama da Putin ima raketu, kad je ispali obiđe cijelu zemaljsku kuglu i padne odakle je i ispaljena. Ako je istina , to bi bilo super.

VL
MA
MarcoPollo
14:00 05.03.2018.

"Zapada Putin se ne treba bojati, jer svi američki sustavi dizajnirani su za sukob protiv – Irana." ""Zapadu Rusija može vjerovati jer se Nato neće širiti po zemljama bivšeg istočnog bloka""

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:46 05.03.2018.

Zapadni "strucnjaci" su se prestrasili onim sto su vidjeli, pa sada klepecu malo drugaciju pricu od one prije samo nekoliko tjedana. Koliki su "strucnjaci" najbolje pokazuje cinjenica da o glavnini onoga sto je prezentirao ( a tko zna sto nije) nisu imali pojma. Toliko o njihovoj strucnosti. Ovi "strucnjaci" vec decenijama rade na hipersonicnim projektilima i svi su im pokusni letovi bili neuspjesni, dok ih "nerazvijeni" Rusi vec imaju u operativnoj uporabi (Vjerojatno I kinezi). Lijepo im je rekao. "Do sada ste odbijali slusati nas i razgovarati, poslusajte nas sada." Jos jednom im je pruzena prilika da porazgovaraju, medjutim jasno im je receno da nisu superiorni, nego inferiorni u vojnoj tehnologiji. Hoce li arogantni mozgovi proraditi ili ce i dalje halucinirati o vlastitoj izmisljenoj superiornosti treba vidjeti.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:57 05.03.2018.

Rusi sve mogu i znaju jedno mi i nije jasno zašto pošten auto već ne naprave ?

VL
DU
Deleted user
17:44 05.03.2018.

Je li neko od vas gledao dokumentarac,o americkom fotografu koji je imao cast fotografisati Putina,za magazin Time?Covek je veliki profesionalac,i fotografisao je najpoznatije politicke licnosti,iz celog sveta.Uglavnom,pri dolasku u Moskvu,Putinovi ljudi su ga automobilom odvezli na nepoznatu lokaciju.Priznao je,da je osetio strah,najvise pod uticajem svih onih Americkih filmova,koji Ruse predstavljaju-znate vec kako.Ubrzo je taj strah nestao,i onda je osetio veliko uzbudjenje,jer ce biti jedan od retkih,koji ce imati priliku fotografisati Putina,i to za naslovnu stranicu magazina Time.Mislim da mozete pronaci na youtube taj dokumentarac,nisam ga odavno gledao-te ne mogu citirati tog fotografa.Ali,zvucalo je otpriliko ovako-"Kada mi je pruzio ruku,i ponudio mi da sednem,dobro sam ga pogledao.Osetio sam moc.Neverovatnu moc,koju kod nikoga do tada nisam osetio.

VL
Avatar balkanskispijun
balkanskispijun
13:42 05.03.2018.

Ruske SPECNAZ bi rasturile americke foke do te mere da se ovi nikada vise nebi povratili u normalu.. Zato uporedjivati RUSKE VOJNIKE sa americkim moljcima bilo bi u najmanju ruku suvisno.. Da li je, i ima li premoci amera uu vazduhu sa helikopterima, najboje pokazuje ovaj snimak.. Pogledajte i divite se, jer mu ameri nece moci parirati jos barem 200 godina.. https://www.youtube.com/watch?v=JehZMk68CQ0 Zloradujte se kurbati, ali u svakom pogledu >RUSI> su danas nemerljivo jaci od tih americkih moljaca, ooops foka....

VL
Avatar Foton
Foton
13:30 05.03.2018.

Svaka strana ima oko 20000 nuklearnog oruzja. Svaki ret izmedju njih je kraj covjecanstva i to jako dobto znaju i ruski i americki generali. rat izmedju jiih se ne ce zbiti, ali Sjeverna Koreja sa onim ludjakom je moguci problem.

VL
Avatar tituš
tituš
13:04 05.03.2018.

može ako on sjedne na nju pa s njom volanira .. tako je Staljin proizveo i poslao tanku žicu kao vlas kose, želeći se pohvaliti Hitleru, a ovaj mu je vratio probušenu ..

VL
PO
pozornik66
13:15 05.03.2018.

Samo nepismeni bedak može se potpisat ispod ovog članka

VL
MA
Maxi73
20:57 05.03.2018.

Svejedno sto Putin ima, on je u svakom slucaju stalno u defanzivi i dozivljava poraze ( primjer olimpijade ).

VL
NE
Neonacionalist
13:15 05.03.2018.

Rusi su jedina slavenska nacija koja ima potencijala i mogučnosti da bude svjetska supersila , meni je drago da postoji barem jedan tako veliki slavenski narod . Ipak smo svi mi Slaveni potekli sa jednog izvora pa se razgranali uu više rijeka , odnosno svi smo potekli od jednog praslavenskog plemena istog jezika, vjere, kulture i iste slavenske duše .

VL
PE
Peti11
16:21 09.03.2018.

Gdje su bili ti "strašni" Rusi sa njihovim nadmočnim naoružanjem kada su Ameri bombardirali Srbiju.Podvili rep i šutili.USA daje za vojni proračun 5 puta više nego Rusija.Rusi nemaju tehnologiju za proizvodnju čipova,pa ih kupuju od Japana i južne Koreje.(još nisam vidio neki čip da piše na čirilici) Da nisu Srbi slučajno oborili onaj avion,a Rusi sutra došli i sve odvezli u Rusiju,nebi Rusi još 20 godina imali tu tehnologiju.Vidim Rusi voze samo njihove aute,Kupuju njihove mobitele i televizore.Putin poklonio sportašima sa olimpijade nove BMW terence.Trebao je dati Ruske aute:Volge,Moskviče,Lade itd.

VL
SX
sudbina x
13:21 05.03.2018.

Zorane: Što ti radiš ovdje kad ti se majčica Rusija toliko sviđa i toliko je dobra jaka i lijepa...Zašto iz ove nevaljale i napaćene Hrvatske odlaze samo Hrvati a raznorazni vitasi ostaju kako bi pljuvali po njoj...?

VL
SV
svakomloncupoklopac
20:51 05.03.2018.

Kinezi imaju budzet 144 mill $.S obzirom na place vojnika i cijene projekata(brodova i aviona).Za koju godinu Kina ce ih prestici,sto znaci nece biti najjace carstvo na svijetu

VL
Avatar matalan
matalan
13:31 05.03.2018.

Patuljak zna da u Rasssiji postoje samo dvije stranke, putlerova na vlasti i druga u zatvoru, slično kao titia yuga, i ipak se raspala tako će i USSR s svim letečim Kursk petardama..

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:06 05.03.2018.

U ovom dlakovom ovratniku krije se najnoviji obrambeni mini S 400 koji odbija sva pitanja o nedavnim predsjedničkim izborima !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.