Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukinuo dekret o Moldaviji iz 2012.

Putin učinio korak prema priznanju Pridnjestrovlja, analitičari njegov potez vide kao širenje sukoba

22.02.2023.
u 23:21

Moldavski predstavnik zajedničke kontrolne komisije u sigurnosnoj zoni oko Pridnjestrovlja Alexandru Flenchea rekao je da otkazivanje ne znači da Putin napušta pojam moldavskog suvereniteta. ”Ukaz je politički dokument koji provodi koncept vanjske politike Rusije. Moldavija i Rusija imaju temeljni politički sporazum koji predviđa međusobno poštivanje teritorijalnog integriteta naših zemalja”, rekao je.

Komentara 29

ST
Startrack
01:02 23.02.2023.

Tako su Njemci kadsu bili nacisti na vlasti proglasavali nezavisne drzave u tudjim drzavama.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:06 23.02.2023.

Imamo li mi koje Rusko selo u HR ?? Kada će odcjepljenje ??

SA
saudinus
05:44 23.02.2023.

Moldavija je prema ruskom standardu nacistička tvorevina i staroruska zemlja. Stvarno Putin i njegovi podanici kasne u kolonijalnom razvoju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije