Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVLJE PREDSJEDNIKA

Putin snimljen kako nervozno trza nogama na Forumu mladih pa krenuo spominjati smrt

Russian President Putin attends an ecology youth forum in Petropavlovsk-Kamchatsky
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/2
06.09.2022.
u 11:34

Međutim, s druge strane navode o Putinovu zdravlju odbacili su šefovi nekih od najutjecajnijih obavještajnih agencija, CIA-in William Burns i MI6-ov Richard Moore

Svaki javni nastup ruskog predsjednika Vladimira Putina analizira se do najsitnijih detalja, a posebice sve što upućuje na to kakvo mu je zdravlje. Putin je nedavno gostovao na Nacionalnom ekološkom forumu mladih u provinciji Kamčatki, a rijetko kome su promaknuli njegovi nervozni trzajevi nogu kao i to da se čvrsto pridržavao za stolac prilikom razgovora s mladima.

Video koji je možete pogledati OVDJE.

Neki to vide kao dodatni dokaz da nešto nije u redu s Putinovim zdravljem, na što su ranije upućivali brojni stručnjaci koji pak smatraju kako čelni čovjek Rusije boluje od raka. Međutim, s druge strane, takve navode o Putinovu zdravlju odbacili su šefovi nekih od najutjecajnijih obavještajnih agencija, CIA-in William Burns i MI6-ov Richard Moore.

"Ruski predsjednik čak je i prezdrav", kazao je Burns u srpnju na Forumu za sigurnost u Aspenu, dok je Moore bio direktniji po pitanju Putinovog zdravlja. "Nema dokaza da je Putin lošeg zdravlja", ustvrdio je tada Moore.

'Vrijedi živjeti'

Putin je, obraćajući se mladima na Nacionalnom ekološkom forumu mladih, izjavio nešto što bi neki mogli okarakterizirati kao čudnu izjavu s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi njegova zemlja.

“Postoji izreka, tko god mi je rekao za nju, obećao sam da ću je povremeno javno izgovoriti”, rekao je ruski predsjednik i dodao: "Morate živjeti za nešto za što ćete umrijeti – koliko god to izgledalo čudno u vašem humanitarnom području, to je nešto za što vrijedi živjeti."

VIDEO: Ivošević tvrdi da je nasilni susjed zlostavljao svoju ženu: 'On ima problem s narkoticima, ja ga se ne bojim'

Komentara 20

WW
walter wolf
12:20 06.09.2022.

Sjedio je na toj stolici barem sat vremena i odgovarao na pitanja. Nakon sat vremena i dupe zaboli, pa ljudi počnu vrtiti i nogama i premještati se s guza na guz. Nije ovo simptom bolesti nego znak gluposti raznih britanskih i zapadnih "stručnjaka"

JO
Journalist007
12:36 06.09.2022.

A kakvo je Bidenovo zdravlje? O tome nema ništa.

TE
Teig1
12:02 06.09.2022.

Cilj duboke države su starci kao presjednici koji neznaju gdje i kuda, čak im piše na papiru kada moraju aplautirati.Biden pravi primjer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije