Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavještajno djelovanje uoči izbora

Slovenske vlasti zabrinuo rast broja ruskih studenta, a onda među njima otkrili i špijune

04.04.2024.
u 18:00

U nizu europskih država – Austriji, Poljskoj, Češkoj, Sloveniji... – traju akcije zaustavljanja ‘ruske špijunske mreže’ kojoj je cilj širiti ruski narativ o napadu na Ukrajinu

Komentara 19

KI
kingtom
21:06 04.04.2024.

Trebalo je svim rusima odavno dati bespovratnu kartu za rusku granicu, bez iznimke.

Avatar grbadeva
grbadeva
19:41 04.04.2024.

Veliš Zelenski, a pri tome zaboravljaš 2014. kad su rusi počeli sa formiranjem SAO krajina uz obilatu pomoć rusa i onda su prema nekima ukrajinci to trebali mirno promatrati.

CR
Croissant
18:56 04.04.2024.

Tamo negdje prije i pocetkom Covid pandemije, ovdje je bilo raznoraznih komentatora koji su nudili "rad od kuce i placu od 5,000 eura mjesecno". Oni su prestali s tim objavama taman pred napad Rusije na Ukrajinu. Kad odjednom izasli niotkuda raznorazni pro-Putinovci. Slucajnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije