Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Putin prijeti dokazima da su Amerikanci režirali napade 11. rujna

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
13.02.2015.
u 23:23

U dokazima koje Putin navodno namjerava objaviti su i satelitske snimke

Ruska Pravda prije tjedan dana je objavila kako će ruski predsjednik Vladimir Putin iznijeti dokaze koji pokazuju da iza terorističkog napada na SAD. 11. rujna 2001. godine stoje američka vlada i obavještajne službe, objavio je američki portal Veterans Today.  

U dokazima koje Putin navodno namjerava objaviti su i satelitske snimke.  

Prema pisanju ovog portala američki stručnjaci vjeruju da je Putin američkom kolegi Baracku Obami zasad zadao samo manje brige, a da je objava dokaza o tome tko stoji iza napada mnogo veći udarac koji se tek treba dogoditi.  

U SAD-u kao i izvan granica te zemlje postoji znatan broj poklonika teorije da iza terorističkih napada 11. rujna zapravo stoji sam SAD, no te su tvrdnje uglavnom odbacivane kao neosnovane i paranoidne.

>> Ovo je 5 najpopularnijih teorija zavjere o nestalom zrakoplovu

>> Young je samo jedan od tajkuna koji su poginuli nakon ulaganja u Rusiju

Komentara 139

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
00:03 14.02.2015.

Doce istina kad tad na vidjelo! I svima ce biti jasno kako su zgrade bliznakinje Istopljene i Isparile u zrak za samo 47 sekunda Teslinim oruzjem. Znaci svaka zgrada od 94 kada je istopljena za nekih 23.5 sekunda. Kad jednana drzava pardon korporacija USA.Inc je u stanju ubiti preko 3000 njenih gradana(radnika u tim zgradama) sta ta korporacija nije u stanju uraditi...ta sila ne preza od nicega! Od 17.02.1933 USA kao drzava postoji Samo Kao Ime i Ime Jedino osobno potpisano od strane Rusvelta. USA je USA.Inc -- proucite bankrot USA 1933 i tko je stvarni vlasnik USA.Inc. Bit ce vam svima jsno zasto se sve ovo dogada....

MA
marengo1
01:02 14.02.2015.

Eureka Putine !!! Pa to iole svaki normalan godina vec zna... Trebalo je podmetnuti kukavicije jaje Arapima toboze da spremaju raznorazna kemijska oruzja u Iraku ili Avganistanu a potom toboznje sirenje demokracije na Libiju,Siriju i Egipat. Trebalo se docepati naftnih polja i oporaviti posrnulu i oronilu privredu. Sav ovaj cirkus i nered u svijetu znamo odakle dolazi... Radikalizirali su arapski svijet i na tom podrucju unistili normalan zivot u narednih 300 godina. Ukrajinu su sad podjelili na dva dijela bas kao i Bosnu i Hercegovinu i naravno sad ce tek Ukrajinci osjetiti nefunkcionalnu drzavu bas kao i BiH. Zivot ce im biti neizvjestan i bezizlazan bas kao i nama u BiH.. Naravno oko podjele Ukrajine ne smijemo amnestirati ni ovoga sa naslovne strane...

DA
DARC2332
05:49 14.02.2015.

daj satelitske snimke na uvid. samo nemoj da budu mutne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije