Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Šef ureda Zelenskog: 'Protuofeziva ne napreduje tako dobro, nećemo skrivati istinu'

U ruskoj nuklearnoj elektrani Kursk jedan je reaktor potpuno isključen s elektroenergetske mreže kako bi se obavili popravci. U noći s četvrtka na petak u gradu Kurčatovu u Kurskoj regiji došlo je do eksplozije zbog pada drona, srušio se oko četiri kilometra od nuklearke.

Komentari 13

FU
Fusnota
07:42 14.07.2023.

Jedna teroristička grupa manje

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:22 14.07.2023.

Melitopol i Berdjansk su daleko od linije fronte, 80 i više kilometara i nije vjerojatno da se u tim gradovima u dubokoj pozadini okupiranog područja vode neke borbe o kojima javljaju naši mediji.

VL
DU
Deleted user
11:23 14.07.2023.

Kriminalac Prigožin uveo reda u rusiji a mali diktator već tjednima ne izlazi na svjetlo dana iz svog dubokog bunkera negdje u Sibiru.

VL
SE
Serengeti
21:23 14.07.2023.

Ruska vojska je proteklih dana napredovala prema selu Novoselivske i ušla je u centar grada gdje se vode borbe. Južno od Bakhmuta ruske snage su napravile protunapad i odbacile ukrajinske snage dalje od Klišivke. U Zaporiškoj regiji ruska vojska je napredovala i zauzela šumsko područje sjeverno od Marfopila. Npredovanja ruske vojske očigledno Nenad ne prijavljuje.

VL
SA
saudinus
10:25 14.07.2023.

Ukrajina samo hrabro.

VL
DU
Deleted user
10:16 14.07.2023.

Razvojni stručnjaci u Rheinmetallu u sljedeću generaciju tenkova odlučili ugraditi izbacivač kupole za slučaj nužde, dio opreme koji se u ruskoj vojsci uspješno upotrebljava od 50ih godina.Licenca je plaćena milijarde i zato je danas rublja malo porasla...ali ipak je jeftinije brisati guzicu rubljom nego kupovati wc papir.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:04 14.07.2023.

Bakhmut-Donjeck: Ukrajinci imaju kontrolu vatrom nad cijelim područjem nakon što su oslobođeni i južni i sjeverni visovi. Rusi su uveli u borbu i tenkove T-90. Zaporožje: Na granici s Donjeckom Ukrajinci su prešli rijeku i jezera kod Pryiutne i približili su se samom mjestu. Ukrajina je dobila još IRIS-T njemačkih protuavionskih sustava i Geparda samohodne protuavionske artiljerije. Japanski Isuzu (automobili, kamioni, autobusi ...) je napustio Ukrajinu i prodao svoje udjele. Nema nikakvih borbenih djelovanja skupine Wagner u ovom trenutku u Ukrajini. General Surovikin je izgleda cijelo vrijeme u zatvoru u Moskvi. Najveće vojne proračune u milijardama dolara imaju SAD 876, Kina 292, Rusija 86, Indija 81, Saudijska Arabija 75 za 2022 g. U Voronežu u Rusiji je bilo eksplozija. I dalje su rasprave o uporabi klaster bombi, svjetska javnost to u većini ne podržava.

VL
OB
Oblacni
18:02 15.07.2023.

"Kontraofenziva Kijeva"....A koja je to drzava Kijev? Predsjednik te drzave Kijev je Klitschko?

VL
Avatar mason
mason
11:41 14.07.2023.

Raspada se ruska imperija a Putin ce zavrsit ka car Nikolaj.

VL
PR
pravednik2
12:15 14.07.2023.

Što učini Putin od nekada jake "Crvene armije" i stroge države Sovjetskog Saveza. Ok. Sovjetski savez se bio već raspao prije njega. Ali on je naslijedio stroge državne strukture, koje je uspio totalno razrušiti. Umjesto državne armije glavne mu borbe vode raznorazni privatnici sa mobiliziranim robijašima, ubojicama, pljačkašima, silovateljima. I još uvijek misle neki ovdje, da je on jak i dobar državnik. Zbog čega? Zbog šačice rubljica ili zbog intelektualne ograničenosti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.