Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špijunska "ljubav"

Putin naredio Anni Chapman da se uda za Edwarda Snowdena

Anna Chapman
Foto: Big Pictures/PIXSELL
08.12.2014.
u 10:52

Anna je i zaprosila Snowdena i to za vrijeme njihovog jedniog susreta. No on nije bio siguran kakve bi mogle biti posljedice toga braka

Ruska špijunka i seks bomba Anna Chapman , od svojih šefova u FSB-u dobila je naredbu da zavede bivšeg američkog obavještajca i najpoznatijeg svjetskog zviždača Edwarda Snowdena . Cilj toga plana je bio zadržati Snowdena što dulje u Moskvi kako bi ruski obavještajci iz njega izvukli što više podataka o programima za prisluškivanje koji koriste Sjedinjene države i Velika Britanija. Lijepa Anna čak je i zaprosila Snowdena. I to je bila naredba iz središta obavještajne službe.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

O ovome svemu progovorio je bivši bojnik u FSB-u Boris Karpičkov , koji je naglasio kako bi Snowden sklapanjem braka dobio rusko državljanstvo, pa bi onda za odlazak iz zemlje morao tražiti odobrenje ruskih vlasti. Ispričao je kako se par sastao jednom, no Snowden se zabrinuo kakve bi mogle biti posljedice toga braka. Karpičkov je također kazao kako su mu njegovi izvori u Moskvi kazali da je cijeli taj plan skova jedna od najvećih majstora špijuna iz FSB-a Vladimir Skorik. Neki zapadni stručnjaci za obavještajne zajednice napisali su da je Anna dovoljno sofisticirana i da bi mogla vrlo lako živjeti s Amerikancem,što nije slučaj s većinom agenata i agentica iz FSB-a.

>>https://www.vecernji.hr/svijet/edward-snowden-dobio-alternativnu-nobelovu-nagradu-963114

Ključne riječi

Komentara 10

DV
david.vizental
12:22 08.12.2014.

osobno mislim da ovakvi tekstovi nemaju ništa s prijenosom informacija već s poticanjem mržnje prema neisomišljenicima a to je u HR kazneno djelo

IN
incogrito
12:43 08.12.2014.

kakve su ovo budalastine. sramota "novinarstva".. jadno

KI
Kissinger
13:07 08.12.2014.

moji izvori tvrde da je anna bila kod putina na seks probama,kad je zadovoljila sve kriterije dao joj nogom u guzu.udarac je bio tako precizan(ala rudi belin)da je doletjela snowdenu u krilo.daljnji tijek vam je poznat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije