Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oliver Stone

Putin je slavnom Amerikancu rekao - jako ćeš patiti zbog ovih razgovora sa mnom

15.03.2022.
u 17:35

Veteran iz Vijetnama, trostruki Oscarovac i jedan od najkontroverznijih hollywoodskih redatelja, koji je 2017. snimio dokumentarac 'Intervju s Putinom', izazvao je bijes na Zapadu relativiziranjem ruske krivice oko invazije na Ukrajinu

Komentara 40

LO
lonicera
19:18 15.03.2022.

Rusija razara Ukrajinu, ubija njenu djecu, mladost, žene. Rusija razara Ukrajinu. Tko je za to kriv? Rusija. Sve drugo su bajke u režiji Moskve.

ZA
zarko815
22:39 15.03.2022.

Putler zločinac KGB-a sa svojom zločinačkom partijom prijetnja je čitavom svijetu, nažalost u tome ga podržava i ostatak naše komunjarske zločinačke partije.

DU
Deleted user
04:25 16.03.2022.

Istina je da nevini ljudi bivaju ubijani, žene, djeca, čitava država, čitav narod biva razaran. To se ne može opravdati baš ničim. Toliko svima onima koji u ovakvim trenutcima traže "krivca".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?