Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit G20
Povratak na članak

Putin je Macronu nacrtao kartu i objasnio incident s Ukrajinom

Rusija će izaći u susret Bin Salmanu te će mu prodati oružje ako sankcije ostanu

Komentari 14

CA
Cafa
22:39 01.12.2018.

Po čemu su ovi ostali bolji od princa koji je ubio novinara? Ovi pokreću svjetske ratove i ubijaju civile nekažnjeno, i onda još dobiju Nobelovu nagradu za mir. Po čemu su Macron, Trump, Putin i ostali moralne vertikale?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:28 01.12.2018.

Svi su oni za Vladimirovica Amateri! Erdoganu spasija zivot a Ameri mu namistili. Ha ha glupost pa svatko ce uzeti S4'00 ako moze. Jer nema vise letenja nad tudim teritorijem. Samo mi misevi nikako razumit imali smo i mi S300 dali ga amerin na pregled...Prorosenkovic htio Rus isprovocirat pa dozivija debakl totalni kolapsons. Amerin nema na Krim ni u Azovsko more nema manevra .Imaju zabranu. Vec nasi da malo vise izvjestavaju sta se dogada u parizu i u Briselu. Pisali su o blagostanju. kako svugdje vlada blagostanje na zapadu Jeste da je puno bolje nego kod nas. Ali medutim tamo je losije svake godine . Nemogu kupit deset litara benzina. Isto ko balticke zemlje. Dodu tu sa karnisterom na rusku granicu jadnici da naspu malo benzina.Tamo euro ipol skoro ovdje pedeset pet centi.

VL
DU
Deleted user
08:24 02.12.2018.

ukrajina izaziva rusiju da ih napadnu poruše i poubijaju.vratit će im putin i krim ali bez vojnih snaga eu-natoa jer kad bi to dozvolili to bi bila kapitulacija rusije u što sumnjam i idućih par stoljeca

VL
UD
udarnik
00:13 02.12.2018.

"... a onda Bog stvori Rusiju..."

VL
DU
Deleted user
06:53 02.12.2018.

Svi oni koji tvrde da misle da su ljudske slobode i demokracija važnije od novca, su ili veliki naivci ili lažljivci.

VL
DU
Deleted user
21:10 01.12.2018.

sve ove p.izdarije od sastanaka..mogu obaviti preko video zida i telefona..a ne trositi dolare i eure..

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:06 02.12.2018.

Putin naučio od braće Srba crtat karte poslije te iste karte može okačit mački o rep 🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.