Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD je prvi na popisu
Povratak na članak

Putin izrađuje listu ‘neprijateljskih zemalja’ s kojima će ohladiti odnose

Bivši ruski lider Medvedev optužio je Washington za dugotrajnu kampanju maltretiranja Rusije

Komentari 27

TR
trajko
16:51 27.04.2021.

I tako će EU biti poligon za veliku vatru sa neba.

VL
MI
Mirko1959
17:30 27.04.2021.

Amerima treba negdje rat da mogu uvaljivati ratnu opremu i naoružanje

VL
Avatar Foton
Foton
14:20 27.04.2021.

Rusi bili tesko umjesani u Brexit i izbot Trumpa, ruskog potrcka, a sad im Zapad vraca milo za drago. Ruski problem je da su sadasnji izvori nafte i plina prilicno istroseni, a za nove im treba americka tehnologija, platforme u moru, horizontalno busenje, fracking, itd., a Biden neda.

VL
SI
sisavac
09:48 27.04.2021.

ovo je samo odgovor na ono što ameri rade zadnjih godina rusima. vama je promaklo da su ameri upali u ruske konzulate po americi, istjerali ruske diplomate van, pretresli sve zgrade, ne dopuštaju povratak rusima... vama je sasvim normalno to što rade. jer kao podrivaju ameriku, utječu na izbore (ono, samo što ne zaokružuju listiće...), i to preko fejsa, i kojekakvih medija, jer šire propagandu. propagandu, to svi znamo, smiju širiti samo ameri, i samo je njihova istina istina. njihov interes je sveti i svi mu se moraju podrediti. i mi isto. jer što ima rus raditi na svojim granicama?!! on odmah prijeti savezu koji ima 9 puta više ljudi, 13-15 puta veći vojni proračun.

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
09:28 27.04.2021.

Slijedi protjerivanje Putlerovih (diplomata) terorista iz Bugarske,Rumunjske,Madžarske,Hrvatske i Crne Gore

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
17:04 27.04.2021.

Amerika je uspjela prisiliti svoje pijune da joj se pridruže u agresiji na Rusiju , zasada ne vojnu već agresiju koja vodi do nje . Koriste se oprobanim metodama korištenim u Južnoj Americi . Ispilili su ju do perfekcije .rfekcije . Kako če to sve završiti i koju štetu će prouzrokovati tek će se vidjeti . U Rusiji mnogi još zaziru od zapada i neće prezati od upotrebe oružja da se obrane od ovakve bezobzirne ekspandije amera , Tu je saveznica u toj borbi za položaj u svijetu , Kina na koju istovremeno vrše pritisak sve se odvija tako kao što je prorokovano .

VL
BF
bf23
12:28 27.04.2021.

Risofilija je ozbiljna bolest...od nje obični pate balkanjerosi na radu u nekoj od bogatih zapadnih zemalja,pa na taj način ispoljavaju svoje osobne frustracije, nedostatak pažnje od strane očeva u ranoj fazi života....

VL
PL
@ploto@
06:59 27.04.2021.

Citat:"Primjerice, češki predsjednik Miloš Zeman, kojeg se smatra jednim od proruskih političara u Europskoj uniji, mogao bi se naći u teškoj situaciji bude li njegova zemlja na tom popisu jer će praktički morati izabrati stranu." Zašto je Zeman proruski ?? Jer ne želi provodi politiku šaptača iz Washingtiona,isti onih koji su srušili tornjeve u NYC i zgradu br. 7 koja se srušila sama od straha. Znači ako imaš kičmu,onda si proruski nastrojen,a morao bi biti proamerički beskičmenjak.Glede eksplozije skladišta iz 2014g. nikad se u istrazi nisu spominjali Rusi,dok se nisu javili šaptači preko Atlantika.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:53 26.04.2021.

Prosle veceri slusao sam na TV u Moskvi..Rece ceski predsjednik nema nikakvi dokaza da su to rusi napravili.Sad su Cesi,ipak shvatili da su predaleko otisli a zna se rekose ko ih gura u probleme sa bratskom rusijom.Sad su razumili da mogu ostat bez puno tog jer uvoze puno tog u Rusiju.To je osjetila Turska prije cetri godine..A sad su Rusi, otkazali turizam do prvog sestog prazne plaze u Turskoj sad Turci kukaju..Jer su im Rusi najbolji turisti i najvise novaca ostavljaju.Danas rece Njemacki Ministar Heiko Mass kaze mi hocemo jako dobre odnose sa Rusijom ne stalno optuzivat jedni druge...Tako rece Austrija Spanija stara Europa..Ovdje kazu da bi Austrija mogla igrat vecu ulogu iako je mala zemlja posto je neutralna..Rekose u Becu mozda se sastanu Putin Biden. Za vrjeme hladnog rata u Austriji bila je razmjena spijuna. Puno zemalja moglo bi se okrenut ka Austriji. A sto se tice Putina, on je reka da mu dostave spisak neprijateljski zemalja...Nasi nista ne pisu da su djelovi Crnog mora zatvoreni kao i Azovsko more rusija zatvorila..Nitko vise do desetog mjeseca ne moze uc tamo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.