Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI

Putin 'bezuvjetno' želi Donbas, Ukrajinci se okreću partizanskom ratovanju: Što to znači?

storyeditor/2022-05-30/2022-05-29T132322Z_887131574_RC2WGU9RINBF_RTRMADP_3_UKRAINE-CRISIS-ZELENSKIY-KHARKIV.JPG
31.05.2022.
u 12:32

Sabotaže, atentati na kolaboracioniste i nove proruske upravitelje na osvojenim područjima, takvu taktiku koristili su i mudžahedini u Afganistanu i islamisti u Iraku

Komentara 26

Avatar drug Joža
drug Joža
12:53 31.05.2022.

Hassane..."Oblast je vrsta administrativne jedinice u Bjelorusiji, Bugarskoj, Kazahstanu, Kirgistanu, Rusiji te Ukrajini." Kako netko to ne razumije?

SM
Sivi_medvjed
13:01 31.05.2022.

A nema tu nikakva partizsnskog rata tamo je sve mirno ko buba samo pisu gluposti.Rusi oru i siju ogromns nepregleda polja naj plodnije zemlje.Ravnica nije za partizanski rat jer su polja tamo.Rusi su vec uveli rublju penzije tr put vecee a goorivo duplo jeftinije nego sto je bilo...Ukrainci su mogli sacuvat zemlju da su znali sad su im izgledi jako minimalni slusajuc amerikance.Moj novinaru mani se bedastoca ovo je istina.

DU
Deleted user
13:58 31.05.2022.

To znači da se rat približava kraju - ruska vojska uskoro će zauzeti cijeli Donbas i to će, valjda, biti to. To što Zelenski mora na glavnom trgu u Kijevu izlagati uništene tenkove (pretpostavljam zbog defetizma) samo potvrđuje da je ukrajinska obrana pred slomom. Na kraju bi moglo ispasti da su Putinovi poltroni "samo" podcijenili broj ukrajinskih militanata koji su spremni boriti se za Ukrajinu i precijenili mogućnosti svoje mlade i neiskusne vojske. Posljedice takvih "malih" pogrešaka katastrofalne su za Ukrajinu kao zemlju i njene stanovnike, no konačni će rezultat biti isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?